Αρχική Ελλάδα Στο Μπάτλερ επέστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ – Τρεις μήνες μετά την απόπειρα...

Στο Μπάτλερ επέστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ – Τρεις μήνες μετά την απόπειρα σε βάρος του

36
0


Στο Μπάτλερ της Πενσιλβάνια, επέστρεψε ο Ντόναλντ Τραμπ για να ολοκληρώσει την ομιλία του, η οποία διεκόπη βίαια μετά την σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας πριν από 3 μήνες.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, γύρισε για να μιλήσει ξανά στους υποστηρικτές του, έχοντας μάλιστα ως επίσημο προσκεκλημένο στην εξέδρα τον Ελον Μασκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Απόψε, επιστρέφω στο Μπάτλερ μετά από μια τραγωδία και μια θλίψη για να παραδώσω ένα απλό μήνυμα στον λαό της Πενσιλβάνια και στον λαό της Αμερικής. Το κίνημά μας για να ξανακάνουμε την Αμερική μεγάλη είναι πιο δυνατό, πιο περήφανο, πιο ενωμένο, πιο αποφασισμένο και πιο κοντά στη νίκη από ποτέ. Ακριβώς πριν από 12 εβδομάδες … σε αυτό ακριβώς το σημείο, ένας ψυχρός δολοφόνος είχε στόχο να με φιμώσει και να φιμώσει το μεγαλύτερο κίνημα.

Για 16 οδυνηρά δευτερόλεπτα κατά τη διάρκεια των πυροβολισμών, ο χρόνος σταμάτησε καθώς αυτό το μοχθηρό τέρας εξαπέλυε το απόλυτο κακό από τη θέση του ελεύθερου σκοπευτή του. Αλλά με το χέρι της Θείας Πρόνοιας και τη χάρη του Θεού, αυτός ο κακοποιός δεν πέτυχε τον στόχο του. Δεν πλησίασε. Δεν σταμάτησε την κίνησή μας. Δεν κατάφερε να σπάσει το πνεύμα μας» ανέφερε ο Τραμπ προτού κρατήσει ενός λεπτού σιγής για τον Κόρεϊ Κομπερατόρε, τον 50χρονο που σκοτώθηκε από τις σφαίρες του επίδοξου δολοφόνου του Τραμπ, στο ίδιο σημείο 3 μήνες πριν.

Στην διάρκεια της ομιλίας του κάλεσε στη σκηνή τονΈλον Μασκ, ο οποίος παρότρυνε τον κόσμο να ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ «για να διαφυλάξει το Σύνταγμα» όπως είπε χαρακτηριστικά.

 





zougla.gr