Αρχική Ελλάδα Ποιος είναι ο 37χρονος με «βαρύ» οπλισμό που συνελήφθη στο Μενίδι

Ποιος είναι ο 37χρονος με «βαρύ» οπλισμό που συνελήφθη στο Μενίδι

42
0


«Αδυναμία» στα όπλα και τον βαρύ οπλισμό φαίνεται ότι είχε ο 37χρονος Αλβανός που συνελήφθη χθες βράδυ στην περιοχή του Μενιδίου. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας μόλις έψαξαν τα στοιχεία του, η οθόνη του υπολογιστή, έβγαλε στις πρώτες θέσεις την απόπειρα ανθρωποκτονίας που είχε σε βάρος συναδέλφων τους τον Ιανουάριο του 2011.

Τότε, ήταν μέλος συμμορίας που είχε ληστέψει ένα σούπερ μάρκετ στην Πετρούπολη. Όταν όμως αστυνομικοί καταδίωξαν το κλεμμένο τους μαύρο αυτοκίνητο, ο οδηγός έκανε το λάθος να πέσει πάνω σε ένα σταθμευμένο όχημα. Τότε, σύμφωνα με τις αρχές, ο 37χρονος είχε βγάλει ένα Καλάσνικοφ και είχε ανοίξει πυρ εναντίον του περιπολικού που τους ακολουθούσε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες στη συνέχεια προσπάθησαν να κρυφτούν αλλά τελικά οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους περάσουν χειροπέδες. Ήταν τρία άτομα, μεταξύ των οποίων και ένας 17χρονος. Κατηγορήθηκαν ότι είχαν κάνει ληστείες σε σούπερ μάρκετ και διαρρήξεις σε σπίτια. Στη κατοχή τους είχαν βρεθεί το Καλάσνικοφ, με φυσίγγιο στη θαλάμη, γεμιστήρα με 18 φυσίγγια, ένα πιστόλι με φυσίγγιο στη θαλάμη, 1.100 Ευρώ, 4 κινητά, 3 φυσίγγια, 2 κουκούλες full face, 2 ζευγάρια γάντια και ένα αυτοκίνητο.

Στον 37χρονο επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 53 ετών αλλά έμεινε στη φυλακή μόνο οκτώ και τελικά αποφυλακίστηκε από το σωφρονιστικό κατάστημα Χανίων. Οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι μετά την απέλαση του από την χώρα μας, επέστρεψε με διαφορετικά στοιχεία.

Το χθεσινοβραδινό περιστατικό ερευνούν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής που είναι στο κατόπι του αγνώστου με τον οποίο καθόταν ο 37χρονος στο παγκάκι στη συμβολή των οδών Μπόσδα και Βαρελά. Το ερώτημα όμως που τους απασχολεί είναι τι περίμεναν και αν θα πήγαινε κάποιος προκειμένου να παραλάβει τα φυσίγγια, τους πυροκροτητές και τις χειροβομβίδες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr