Αρχική Ελλάδα Δίκη Ντομινίκ Πελικό: «Μου είπε να κάνω δουλειές στον κήπο και σε...

Δίκη Ντομινίκ Πελικό: «Μου είπε να κάνω δουλειές στον κήπο και σε αντάλλαγμα να βιάσω τη γυναίκα του»

40
0


Μάρτυρες κατέθεσαν στο δικαστήριο για τους τρόπους που τους προσέγγιζε ο Ντομινίκ Πελικό, ώστε να τους δελεάσει να βιάσουν τη σύζυγό του.

«Μου προσέφερε τη γυναίκα του έναντι εργασιών στον κήπο του», αλλά «αρνήθηκα να πάω εκεί» επειδή «με προειδοποίησε ότι τη νάρκωνε για να κοιμάται» και «για εμένα αυτό ήταν βιασμός» εξήγησε σήμερα ένας μάρτυρας κατηγορίας στη «δίκη του αιώνα», στο δικαστήριο της Αβινιόν στη Γαλλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επί 10 χρόνια, ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό «στρατολογούσε» άνδρες στο διαδίκτυο για να τη βιάζουν.

Η 71χρονη γυναίκα, αποδεχόμενη να διεξαχθεί η δίκη δημόσια και όχι κεκλεισμένων των θυρών, προκάλεσε ένα κύμα συμπαράστασης προς τα θύματα βιασμών και σεξουαλικής κακοποίησης.

Ο Ζερόμ Μπ., 42 ετών, είναι επαγγελματίας οδηγός. Τον Μάρτιο του 2020 γνωρίστηκε με τον Πελικό στο chatroom ενός γαλλικού ιστότοπου, που τώρα πια έχει κλείσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο 42χρονος ταυτοποιήθηκε χάρη στο αρχείο που κρατούσε στον υπολογιστή του ο βασικός κατηγορούμενος, όπου διατηρούσε βίντεο και φωτογραφίες από τους βιασμούς. Όμως ο «φάκελος» που είχε ανοίξει για τον Ζερόμ Μπ. ήταν άδειος: ο άνδρας αυτός δεν πήγε ποτέ στο σπίτι του ζεύγους στο Μαζάν, μια μικρή πόλη στη νότια Γαλλία.



zougla.gr