Αρχική Ελλάδα Αποθεώθηκε η Αναστασία στην Αυστραλία

Αποθεώθηκε η Αναστασία στην Αυστραλία

45
0


Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής περιοδείας της, «Siga Τo Prama Tour», η Αναστασία το διαμαντένιο κορίτσι της ελληνικής δισκογραφίας βρέθηκε για τέσσερις μοναδικές ζωντανές εμφανίσεις στην Αυστραλία και έδωσε τον ρυθμό της στους Έλληνες ομογενείς που έσπευσαν να την απολαύσουν!

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια πραγματοποίησε συγκεκριμένα δύο εμφανίσεις στη Μελβούρνη (26 και 27/09), μία στο Σίδνεϊ (28/09), και μία στην Αδελαΐδα (29/09), με το κοινό να σπεύδει να την απολαύσει και εκείνη να δίνει τον καλύτερό της εαυτό για να τους ανταμείψει! Στο πλευρό της η Nicole, η ταλαντούχα ερμηνεύτρια του summer hit «Mamacita Buena»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και οι τέσσερις συναυλίες της 21χρονης Αναστασίας στέφθηκαν με απόλυτη επιτυχία, έγιναν sold out, και η δημοφιλής hit maker έσπασε κυριολεκτικά κάθε προηγούμενο ρεκόρ!

Άλλωστε, στην ανακοίνωσή της στο Instagram για το «Siga Τo Prama Tour» είχε αναφέρει μεταξύ άλλων: «Ανυπομονώ να τραγουδήσουμε παρέα σε κάθε γωνία που θα σταθώ!!!», επιβεβαιώνοντας τα λεγόμενα της.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αναστασία ήταν εμφανώς χαρούμενη και παράλληλα συγκινημένη με την αγάπη που της έδειξε το κοινό, καθώς επρόκειτο για την πρώτη της εμφάνιση στην Αυστραλία. Μάλιστα, τοποθέτησε την ελληνική σημαία στους ώμους της τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους Έλληνες ομογενείς της Αυστραλίας που ήταν παρόντες για να την καταχειροκροτήσουν.

Τα shows αποτέλεσαν άλλη μία επιτυχημένη παραγωγή του manager της & CEO της Golden Records, Mike Σταθάκη.

Η δημοφιλής καλλιτέχνιδα έκανε αυτό που ξέρει καλά: τραγούδησε με πάθος, συνεπήρε το κοινό με την ενέργειά της, και απέδειξε ότι αυτό που κάνει το κάνει με την ψυχή της! Αυτό που αξίζει επίσης να αναφερθεί είναι πως βρέθηκε στην Ελληνική Κοινότητα της Μελβούρνης, μετά από πρόσκληση του γνωστού promoter Βασίλη Μαυρογιάννη που την πίστεψε από την πρώτη στιγμή, συνομιλώντας με μέλη της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

H Αναστασία αναμένεται σε λίγο διάστημα να κυκλοφορήσει το καινούργιο τραγούδι της με τίτλο «Αγάπη μου με διώχνεις», από την Golden Records και τη Minos EMI, A Universal Music Company, και ήδη το κοινό ανυπομονεί να το ακούσει ολόκληρο όπως έχει εκφράσει μέσα από τα χιλιάδες σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της νεαρής ερμηνεύτριας.

Η περιοδεία της ολοκληρώνεται με τρεις ακόμη εμφανίσεις: στις 2 Οκτωβρίου θα εμφανιστεί στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας, στις 3 Οκτωβριου στη Μύκονο και στις 19 Οκτωβρίου στη Ζυρίχης της Ελβετίας.

Έπειτα, η ταλαντούχα performer θα ξεκινήσει τις εμφανίσεις της στο πλευρό της μοναδικής Νατάσας Θεοδωρίδου στην Ακτή Πειραιώς, συνεχίζοντας έτσι την επιτυχία των καλοκαιρινών κοινών συναυλιών τους.

 

 



zougla.gr