Αρχική Ελλάδα ΑΕΚ: Κλήθηκε και πάλι στην Εθνική Σουηδίας ο Ελίασον

ΑΕΚ: Κλήθηκε και πάλι στην Εθνική Σουηδίας ο Ελίασον

36
0


Στην εθνική Σουηδίας κλήθηκε και πάλι ο Νίκλας Ελίασον  για τα ματς με τη Σλοβακία και την Εσθονία στις 11 και 14 Οκτωβρίου αντίστοιχα.

Ο διεθνής εξτρέμ της ΑΕΚ, που απαριθμεί ήδη τρεις συμμετοχές από το ντεμπούτο του τον Ιούνιο, όπως αναμενόταν κλήθηκε ξανά από τον Γιον Νταλ Τόμασον στην Εθνική Σουηδίας για τα δύο ματς του Nations League τις επόμενες 15 ημέρες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αντίθετα ο επιθετικός της Νιούκαστλ, Αλεξάντερ Ισάκ, έμεινε εκτός αποστολής.

Ο 25χρονος υπέστη κάταγμα στο δάχτυλο του ποδιού κατά τη διάρκεια της νίκης (2-1) επί της Γουλβς τον Σεπτέμβριο κι έπαιξε εναντίον της Φούλαμ με από ένεση.

Ωστόσο, έχασε την ισοπαλία (1-1) του Σαββάτου με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη νίκη (1-0) στο Carabao Cup επί της Γουίμπλεντον, χθες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ως αποτέλεσμα, ο Ισάκ δεν θα είναι διαθέσιμος για τον προπονητή της Σουηδίας Γιον Νταλ Τόμασον, ο οποίος προετοιμάζει την ομάδα για τους επερχόμενους αγώνες με την Σλοβακία στις 11 Οκτωβρίου και την Εσθονία τρεις ημέρες αργότερα.

Η αποστολή της Σουηδίας:

Τερματοφύλακες: Βίκτορ Γιόχανσον (Στόουκ Σίτι), Κρίστοφερ Νόρντφελντ (ΑΙΚ), Ρόμπιν Όλσεν (Άστον Βίλα), Τζέικομπ Γουίντελ Ζέτερστρομ (Ντέρμπι Κάουντι).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αμυντικοί: Άλεξ Ντάγκλας (Λεχ Πόζναν), Γκάμπριελ Γκούντμουντσον (Λιλ), Λούντβιχ Αουγκούστινσον (Άντερλεχτ), Ισάκ Χιέν (Αταλάντα), Έμιλ Κράφθ (Νιούκαστλ Γιουνάιτεντ), Βίκτορ Λίντελοφ (Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ), Καρλ Στάρφελτ (Σέλτα Βίγκο), Έρικ Σμιθ (Σεντ Πάουλι).

Μέσοι: Κεν Σέμα (Γουότφορντ), Γιασίν Αγιάρι (Μπράιτον), Λούκας Μπέργκβαλ (Τότεναμ), Νίκλας Ελίασον (ΑΕΚ), Γιέσπερ Κάρλστρομ (Ουντινέζε), Ούγκο Λάρσον (Άιντραχτ Φρανκφούρτης), Σεμπάστιαν Νανάσι (Στρασβούργο), Άντον Σαλέτρος (ΑΙΚ).

Επιθετικοί: Άντονι Ελάνγκα (Νότιγχαμ Φόρεστ), Βίκτορ Γκιοκέρες (Σπόρτινγκ Λισαβόνας), Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (Τότεναμ), Γκούσταφ Νίλσον (Κλαμπ Μπριζ).



zougla.gr