Αρχική Ελλάδα Ολοκληρώθηκε η Benelli Week 2024 με πλήθος συμμετοχών από όλο τον κόσμο

Ολοκληρώθηκε η Benelli Week 2024 με πλήθος συμμετοχών από όλο τον κόσμο

35
0


Η Benelli γιορτάζει περήφανα τη 14η εκδήλωση της Benelli Week, η οποία ολοκληρώθηκε στις 22 Σεπτεμβρίου, με περισσότερους από 2.000 συμμετέχοντες από όλο τον κόσμο.

Όπως κάθε χρόνο, η πρωτοβουλία αυτή αποδείχθηκε κάτι περισσότερο από μια ιστορική ανάμνηση, μια έντονη ευκαιρία να μοιραστεί η αγάπη για τις δύο ρόδες και την ιταλική μοτοσικλετιστική παράδοση, που ξεχωρίζει στην ιστορία της Benelli.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Benelli Week 2024 οργανώθηκε, όπως πάντα, από το Benelli Historic Register και το Tonino Benelli Moto Club, με την υποστήριξη της Benelli και τη συνεργασία της Περιφέρειας Μάρκε και του Δήμου Πέζαρο.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του θρυλικού αναβάτη από το Πέζαρο, Silvio Grassetti, σύμβολο μιας ένδοξης εποχής για την Benelli.

«Ακόμα και φέτος έχουμε κυριολεκτικά συγκλονιστεί από την αγάπη και το πάθος τόσων πολλών μοτοσικλετιστών», δήλωσε ο Paolo Marchinelli, διευθυντής του Museo Officine Benelli, «και είμαστε όλο και πιο περήφανοι που έχουμε δώσει ζωή σε αυτή την εκδήλωση, η οποία μεγαλώνει χρόνο με τον χρόνο».

Η εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 16 έως τις 22 Σεπτεμβρίου, προσέφερε μια εβδομάδα γεμάτη συναντήσεις και περιηγήσεις με δύο τροχούς, ανάμεσα στα μαγευτικά και πολιτιστικά θαύματα της Περιφέρειας Μάρκε.

Ένα από τα πιο σημαντικά σημεία της Benelli Week 2024 ήταν η ημέρα με τίτλο «La Musica della Moto – Augusto “Cicco” Baronciani Memorial», η οποία ολοκληρώθηκε με εκατοντάδες ιστορικές και σύγχρονες μοτοσικλέτες να παρελαύνουν στους δρόμους του Πέζαρο, συνοδευόμενες από τον αδιαμφισβήτητο βρυχηθμό των αγωνιστικών μοτοσικλετών Grand Prix της δεκαετίας του 1960 και του 1970.

Περιλάμβανε επίσης την Benelli 350 του Jarno Saarinen και την 250 του Kel Carruthers, μοναδικά κομμάτια από την αποκλειστική συλλογή Battisti.

Εκτός από τις ιστορικές μοτοσικλέτες της Benelli, υπήρξε χώρος και για τη σύγχρονη γκάμα μοντέλων όπως τα δημοφιλή TRK 702 και TRK 702X.

Αντιπροσωπεύοντας την κληρονομιά της Benelli με μια σύγχρονη ματιά, ήταν τα Imperiale 400, Leoncino 500 και Leoncino 800 με τον εκλεπτυσμένο σχεδιασμό τους.

Επίσης, δόθηκε έμφαση στα TRK 502 και TRK 502X, που με την ταξιδιωτική και περιπετειώδη τους διάθεση, ήταν άνετα σε όλες τις συνθήκες, ανάμεσα στα μαγευτικά τοπία.



zougla.gr