Αρχική Ελλάδα Μπραντ Πιτ και Ινές ντε Ραμόν στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση στο...

Μπραντ Πιτ και Ινές ντε Ραμόν στην πρώτη κοινή τους εμφάνιση στο κόκκινο χαλί της Βενετίας

68
0


Ο Μπραντ Πιτ και ο Τζορτζ Κλούνεϊ γιόρτασαν την πρώτη επίσημη προβολή της ταινίας Wolfs του Tζον Γουάτς, το βράδυ της Κυριακής (01.09.2024) στο 81ο ετήσιο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Βενετίας. Οι δύο Χολιγουντιανοί σταρ, που έχουν αποδείξει τη χημεία τους μπροστά από τον κινηματογραφικό φακό, υποδύονται δύο «μοναχικούς λύκους», επαγγελματίες fixers οι οποίοι προσλαμβάνονται για να καλύψουν εγκλήματα υψηλού προφίλ.

Ωστόσο το μεγάλο γεγονός  της βραδιάς ήταν ότι ο Μπραντ Πιτ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με την Ινές ντε Ραμόν με την οποία είναι ζευγάρι εδώ και και καιρό αλλά ποτέ μέχρι το βράδυ της Κυριακής οι δυο τους δεν είχαν εμφανιστεί επισήμως μαζί σε κόκκινο χαλί ή κάποια πρεμιέρα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπραντ, 60 ετών, φαινόταν αρκετά χαρούμενος  στην πρεμιέρα της ταινίας του, καθώς έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί με τη
λαμπερή σύντροφό του Ινές ντε Ραμόν, 34 ετών, – μια σχεδιάστρια κοσμημάτων με την οποία βγαίνει περίπου δύο χρόνια.

Ήταν μια βραδιά με διπλό ραντεβού καθώς ο επί χρόνια φίλος του Μπραντ, Τζορτζ, 63 ετών, ήταν στην εκδήλωση με τη σύζυγό του Αμάλ, 46 ετών, διεθνή δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που έκλεψε τις εντυπώσεις με το  λαμπερό κίτρινο φόρεμα της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Μπραντ εμφανίστηκε με μαύρο κοστούμι και η σύντροφός του με ένα εντυπωσιακό λευκό φόρεμα.

Οι δυο τους έδειχναν πολύ ερωτευμένοι και πόζαραν μαζί με τον κολλητό του ηθοποιού, τον Τζορτζ Κλούνεϊ και τη σύζυγό του, Αμάλ.

«Θέλαμε να κάνουμε ένα πρότζεκτ μαζί που θα είχε νόημα. Και για μένα νόημα σε αυτή την ηλικία έχει να δουλεύω με ανθρώπους που είναι σημαντικοί για μένα και απολαμβάνω να περνάω χρόνο μαζί τους» ανέφερε νωρίτερα στη σημερινή συνέντευξη τύπου ο Μπραντ Πιτ για τη συνεργασία του με τον Κλούνεϊ, με τον οποίον συναντιούνται ξανά στη μεγάλη οθόνη, έπειτα από 16 χρόνια και την ταινία των αδερφών Κοέν «Burn After Reading». Ο Κλούνεϊ με τη σειρά του δήλωσε: «Είμαστε τυχεροί που έχουμε ακόμα την καριέρα μας. Είμαι 63 ετών και ακόμα κάνω αυτό που αγαπώ».

Η κωμωδία δράσης του Τζον Γουάτς είναι η ευκαιρία του Μπραντ Πιτ και του Τζορτζ Κλούνεϊ να ξανασυναντηθούν κινηματογραφικά. Η ταινία σύντομα θα κυκλοφορήσει σε streaming από την Apple TV.

Αναφερόμενος στις πολιτικές εξελίξεις στις ΗΠΑ, ο Τζορτζ Κλούνεϊ είπε: «Ο άνθρωπος που πρέπει όλοι να χειροκροτήσουμε, είναι ο Πρόεδρος Τζο Μπάιντεν γιατί έκανε την πιο αλτρουιστική πράξη που έχει γίνει στην ιστορία της Αμερικής από την εποχή του Τζορτζ Ουάσινγκτον (σ.σ. του πρώτου προέδρου των ΗΠΑ). Είναι πολύ δύσκολο να αφήσει κανείς την εξουσία και όταν κάποιος το κάνει, του αξίζουν όλα τα εύσημα».



zougla.gr