Αρχική Ελλάδα Ελλάδα 2024: Κάποιος λεφτάς πάρκαρε τη Lamborghini του σε πεζοδρόμιο στον Πειραιά...

Ελλάδα 2024: Κάποιος λεφτάς πάρκαρε τη Lamborghini του σε πεζοδρόμιο στον Πειραιά και δεν λογάριασε κανέναν

81
0


Του Γιώργου Παλληκάρη

Τι να πει κανείς για την απαράδεκτη νοοτροπία που έχουν μερικοί Έλληνες οδηγοί. Ο ιδιοκτήτης μίας εντυπωσιακής Lamborghini Huracan προφανώς θεωρεί πως το αυτοκίνητο του είναι πάνω από όλους και από όλα και φρόντισε να το κάνει γνωστό με ένα απαράδεκτο παρκάρισμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως φαίνεται και στην χαρακτηριστική φωτογραφία που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, η Lambo έχει πιάσει όλο το πεζοδρόμιο, καθιστώντας αδύνατο σε οποιονδήποτε πεζό να το χρησιμοποιήσει. Αντιμετωπίζεις προβλήματα όρασης και χρειάζεσαι τα ειδικά πλακάκια-οδηγούς του πεζοδρομίου; Είσαι μητέρα και έχεις το παιδί στο καρότσι; Δεν έχει καμία σημασία μιας και ο ιδιοκτήτης του supercar κάνει ότι θέλει και μπορεί να καθορίσει την καθημερινότητα σου με ένα… παρκάρισμα. Ελλάδας 2024!

Το ακόμα πιο παράδοξο είναι πως στα στενά γύρω από τη Γρηγορίου Λαμπράκη (απέναντι από το Γηροκομείο) που τραβήχτηκε η φωτογραφία είναι γεμάτα από Parking αλλά…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αστυνομία πού είναι να βάλει τάξη και να τιμωρήσει παραδειγματικά τέτοιες συμπεριφορές; Και φυσικά δεν μιλάμε για ένα απλό χρηματικό πρόστιμο για παράνομο παρκάρισμα, καθώς κάτι τέτοιο θα είναι αστείο για έναν που έχει την οικονομική άνεση να κινείται με Lamborghini.



zougla.gr