Αρχική Ελλάδα Γλυφάδα: Ανήλικοι απειλούν τις δράστιδες του ξυλοδαρμού της 14χρονης – «Πηγαίνετε να...

Γλυφάδα: Ανήλικοι απειλούν τις δράστιδες του ξυλοδαρμού της 14χρονης – «Πηγαίνετε να της κάψετε το σπίτι»

56
0


Σοκαριστικές διαστάσεις έχει πάρει το περιστατικό με τον άγριο ξυλοδαρμό της 14χρονης στην Γλυφάδα με ανήλικους να δημοσιεύουν βίντεο στο TikTok με τα οποία καλούν σε επίθεση εναντίον των δράστιδων.

Συμμαθητές των κοριτσιών και παιδιά από την ευρύτερη περιοχή, δημοσιοποιούν τα ονόματα, τα τηλέφωνα και τις διευθύνσεις των τριών κοριτσιών και απειλούν πως οι θύτες θα μετατραπούν σε θύματα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τις τελευταίες ημέρες όλο και πληθαίνουν οι αναρτήσεις με τους ανήλικους που δηλώνουν πως έχουν βρει που μένουν οι τρεις κοπέλες με ορισμένους μάλιστα να ανεβάζουν βίντεο στα οποία ισχυρίζονται πως είναι έξω από το σπίτι τους.

«Πηγαίνετε και κάψτε της το σπίτι», «Πώς νιώθεις που σε ψάχνει όλη η Ελλάδα», «Μάθαμε που μένει και πάμε για έκπληξη», «Από Δευτέρα θα έχεις 300 άτομα έξω από το σχολείο», είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που βλέπουμε γραμμένες στις αναρτήσεις οι οποίες συνοδεύονται με τις φωτογραφίες και τα προσωπικά στοιχεία των κοριτσιών. Mάλιστα, ορισμένοι ισχυρίζονται πως εντόπισαν και ξυλοκόπησαν μια από τις δράστιδες.

Δείτε στιγμιότυπα από τα βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr