Αρχική Ελλάδα VW: «Δεν θέλουμε τα αυτοκίνητα μας να δείχνουν άγρια και επιθετικά»

VW: «Δεν θέλουμε τα αυτοκίνητα μας να δείχνουν άγρια και επιθετικά»

36
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Τα περισσότερα σύγχρονα σπορ αυτοκίνητα είναι αρκετά επιθετικά. Αγριεμένα φωτιστικά σώματα, τεράστιες γρίλιες, αεροτομές, κτλ. Αλλά η Volkswagen δεν θέλει απαραίτητα τα αυτοκίνητά της να είναι επιθετικά. Σε συνέντευξή του στο Top Gear, ο επικεφαλής σχεδιασμού της Volkswagen, Andy Mindt, δήλωσε ότι δεν είναι κακό τα σχέδια να είναι λίγο πιο φιλικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Πιστεύω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι δεν θέλουν να είναι οι πιο cool ή να φαίνονται επιθετικοί δημοσίως», είπε. «Θέλουν να φορούν κοστούμι και να έχουν μια καλή εξωτερική εμφάνιση, ενώ παράλληλα να είναι χαρούμενοι και αισιόδοξοι. Ποια είναι η ανάγκη να είναι επιθετικοί; Η λογική μας είναι να είμαστε τα καλά παιδιά».

Ως επί το πλείστον, τα σχέδια της VW είναι αρκετά φιλικά τελευταία. Το ID.Buzz έχει μια συμπαθητική ρετρό αισθητική, ενώ παράλληλα και τα περισσότερα από τα SUV της VW είναι αρκετά φιλικά και δεν φαίνονται τόσο αγριεμένα ανάμεσα στο ανταγωνιστικό σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Mindt συνέχισε λέγοντας ότι η εταιρεία κάνει πολλή δουλειά ώστε να αλλάξει τις καμπίνες στις επόμενες γενιές των μοντέλων της. Οι εσωτερικοί διάκοσμοι φέρεται να γίνονται ακόμα καλύτεροι, «πετώντας έξω» τα φτηνά πλαστικά διακοσμητικά και ξοδεύοντας περισσότερα χρήματα σε υλικά υψηλής ποιότητας.

«Θα προσπαθήσουμε να διώξουμε τα φτηνά πλαστικά υλικά και να βάλουμε τα χρήματα αντ’ αυτού σε υφάσματα και βελτίωση της ποιότητας», είπε, “κάτι που βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων και σημαίνει ότι μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε αλλού”.

Αναμφισβήτητα το πιο νέο VW θα είναι ένα ηλεκτρικό GTI, το οποίο η εταιρεία λέει ότι θα είναι «πιο συναρπαστικό» στην οδήγηση από την έκδοση βενζίνης.



zougla.gr