Αρχική Ελλάδα New Feeling Sun Locked με τo Vodafone CU στο Primer Music Festival

New Feeling Sun Locked με τo Vodafone CU στο Primer Music Festival

76
0


Το Vodafone CU θα βρίσκεται στο πολυαναμενόμενο Primer Music Festival, που θα πραγματοποιηθεί 7 και 8 Σεπτεμβρίου στην Πλατεία Νερού, και προσφέρει στους CU συνδρομητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν 1+1 εισιτήριο δώρο, μέσω του CU Around, ενώ παράλληλα χαρίζει σε όλους δωρεάν data για τις ημέρες του φεστιβάλ.

Συγκεκριμένα, οι CU συνδρομητές που θέλουν να ζήσουν από κοντά την εμπειρία του Primer Music Festival μπορούν μέσω του CU Around να αποκτήσουν 1+1 εισιτήριο ΔΩΡΟ στα combo εισιτήρια του festival και να απολαύσουν την απόλυτη μουσική εμπειρία που αναμένεται να αποτελέσει ένα φαντασμαγορικό μουσικό γεγονός, συγκεντρώνοντας κορυφαίους καλλιτέχνες και χιλιάδες φαν της μουσικής από όλη την Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, το CU κατά τη διάρκεια του Primer Music Festival, προσφέρει στους συνδρομητές του δωρεάν Unlimited Data για τις ημέρες του φεστιβάλ για να ανεβάζουν απεριόριστα stories και να μοιραστούν τις αγαπημένες τους στιγμές με όλους.Προϋπόθεση ενεργοποίησης είναι να έχει γίνει ανανέωση οποιασδήποτε αξίας εντός 20 ημερών.

Το Vodafone CU συνεχίζει να φέρνει τους συνδρομητές του πιο κοντά στις μεγαλύτερες μουσικές εμπειρίες με μοναδικά προνόμια. Δύο μέρες γεμάτες ρυθμό, ενέργεια και ατελείωτη μουσική αναμένουν τους CU συνδρομητές που θα απολαύσουν μια φανταστική moving εμπειρία, ειδικά σχεδιασμένη για αυτούς, από το CU.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με το CU ως experience partner σου, δεν σταματάς να ανακαλύπτεις τον εαυτό σου, νέα συναισθήματα και εμπειρίες σε μοναδικά φεστιβάλ και parties, να ζεις events γεμάτα αδρεναλίνη και να απολαμβάνεις μοναδικά προνόμια που απογειώνουν την εμπειρία.

Οι συνδρομητές μπορούν να βρουν τις CUAround προσφορές εδώ: Events | Vodafone CU

Vodafone CU. New Feelings Unlocked.



zougla.gr