Αρχική Ελλάδα Mαρινέλλα: Μικρή καλυτέρευση ως προς την επικοινωνία

Mαρινέλλα: Μικρή καλυτέρευση ως προς την επικοινωνία

43
0


Εξαιρετικά κρίσιμες κρίνονται από τους θεράποντες γιατρούς οι επόμενες ώρες μέχρι να συμπληρωθεί το πρώτο 24ωρο για να μπορούν να πουν μετά βεβαιότητας ότι η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχει ξεπεράσει τον κίνδυνο μετά από την περιπέτεια με την υγεία της. Σε επικοινωνία που είχε η «Ζούγκλα» με την ομάδα των γιατρών που την παρακολουθούν στο ιδιωτικό νοσηλευτήριο, τονίστηκε ιδιαίτερα ότι η Μαρινέλλα υπέστη «βαρύ εγκεφαλικό» και δεν μπορούν να είναι βέβαιοι για την εξέλιξη της υγείας της, ωστόσο υπάρχουν κάποια ενθαρρυντικά σημάδια που τους κάνουν (σ.σ. τους γιατρούς) να αισιοδοξούν.

Όπως ανέφεραν οι γιατροί της Μαρινέλλας στη «Ζούγκλα», σήμερα η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού παρουσιάζει «μια μικρή καλυτέρευση ως προς την επικοινωνία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως, σύμφωνα πάντα με το ιατρικό προσωπικό του «Υγεία», η κατάστασή της παραμένει κρίσιμη, και «όλα θα εξαρτηθούν από τον οργανισμό της, μέχρι να συμπληρωθούν 24 ώρες από το συμβάν».

Πάγωσε το Ηρώδειο με την κατάρρευση της Μαρινέλλας

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια κατέρρευσε στη σκηνή κατά την διάρκεια της sold out συναυλίας της στο Ηρώδειο την ώρα που τραγουδούσε το  τρίτο στη σειρά τραγούδι, «Εσύ κι εγώ». «Εγώ κι εσύ, πόσο η ζωή να μας μισεί; Φεύγεις και φεύγω, και πού πάμε; Εγώ κι εσύ, Θεέ μου, μας έμαθες εσύ, τόσο πολύ να αγαπάμε», ήταν τα τελευταία λόγια της ερμηνείας πριν καταρρεύσει.

Αμέσως επικράτησε αναστάτωση, με τους ανθρώπους της παραγωγής της συναυλίας να σπεύδουν κοντά της, ενώ παράλληλα ειδοποιήθηκε γιατρός για τις πρώτες βοήθειες. Η ερμηνεύτρια μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στο ιδιωτικό θεραπευτήριο «Υγεία» με τη συνοδεία του γιατρού της Ηλία Πολιτάκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο από την κατάρρευση της δημοφιλούς τραγουδίστριας:

 

 

Από την ώρα που κατέρρευσε μέχρι το νοσοκομείο, η τραγουδίστρια διατηρούσε επαφή με το περιβάλλον.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε η Μαρινέλλα, συμπεριλαμβανομένης της μαγνητικής τομογραφίας, έδειξαν σύμφωνα με ιατρικές πηγές από το νοσοκομείο, ότι υπέστη εγκεφαλικό βαριάς μορφής. Οι γιατροί προσπάθησαν να σταθεροποιήσουν την κατάσταση της ασθενούς ούτως ώστε να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπως αποφασίστηκε.

Από την πρώτη στιγμή, στο πλευρό της, βρίσκεται η κόρη της Τζωρτζίνα Σερπιέρη, με την οποία η Μαρινέλλα ήρθε σε επικοινωνία, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Η μεγάλη ερμηνεύτρια είχε κουραστεί τις προηγούμενες ημέρες στις πρόβες, καθώς είναι γνωστή η τελειομανία της. Επίσης, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού είχε φρικτό πονοκέφαλο πριν από τη συναυλία.

Το ιατρικό ανακοινωθέν για τη Μαρινέλλα:

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) διακομίσθηκε στις 22:30 επειγόντως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Διαπιστώθηκε ότι υπέστη σοβαρό αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο (αιμορραγία) και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ όπου παραμένει νοσηλευόμενη.

Ο θεράπων ιατρός

Ηλίας Κ. Πολιτάκης».

Λίγα λεπτά μετά την κατάρρευση της Μαρινέλλας, οι θεατές έλαβαν οδηγίες να αποχωρήσουν. Μετά το σοκ, οι θεατές καταχειροκρότησαν τη σπουδαία ερμηνεύτρια που αποχωρούσε υποβασταζόμενη από συνεργάτες της οι οποίοι έσπευσαν δίπλα της για να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες και να τη βοηθήσουν να σταθεί στα πόδια της, διακρίνοντας συμπτώματα αγγειακού επεισοδίου.

Η ανακοίνωση της εταιρείας παραγωγής:

«Λόγω ξαφνικής αδιαθεσίας της Μαρινέλλας η σημερινή συναυλία στο Ηρώδειο αναβάλλεται καθώς οι γιατροί συνέστησαν περαιτέρω εξετάσεις. Η εταιρεία παραγωγής θα επανέλθει άμεσα με σχετική ανακοίνωση. Σας ευχαριστούμε πολύ» ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εταιρεία παραγωγής.

Αμέσως μόλις έγιναν γνωστά τα άσχημα νέα, έσπευσαν στο νοσοκομείο, πέρα από τα οικεία της πρόσωπα, αρκετοί φίλοι και συνεργάτες της μεταξύ των οποίων και ο Τάκης Ζαχαράτος.

 

Η συγκλονιστική ερμηνεία κατά την έναρξη της συναυλίας

Ωστόσο, πριν το δυσάρεστο γεγονός, οι θεατές πρόλαβαν να ζήσουν μια συγκλονιστική στιγμή όταν η Μαρινέλλα μπήκε στο Ηρώδειο και τραγούδησε α καπέλα το τραγούδι «Καμιά φορά».

Η εντυπωσιακή, τελετουργική είσοδός της στον χώρο, η ερμηνεία της και ο τρόπος με τον οποίο ανέβηκε στη σκηνή αποτελούν ένα πραγματικά συγκλονιστικό στιγμιότυπο στο οποίο αποτυπώνεται το μεγαλείο της φωνής της και της προσωπικότητας της.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια προχωρώντας  προς το κέντρο της σκηνής του Ηρωδείου έδωσε τα χέρια της σε δυο μαυροντυμένους άνδρες και ανέβηκαν μαζί τη φωτεινή σκάλα η οποία οδηγούσε στη σκηνή ενώ το μακρύ λευκό κιμονό της (το οποίο στη συνέχεια άλλαξε μαζί με τα παπούτσια της) ανέμιζε  προς τα πίσω δημιουργώντας μια ολοζώντανη κινηματογραφική εικόνα.

«Τώρα δεν είμαστε παιδιά, να ‘χουμε φως μες την καρδιά να μάς σκεπάζει/ σ’ αγαπώ σού το ΄χω πει και η αγάπη σου σαν Κυριακή με ξεκουράζει…» συνέχισε να τραγουδά από σκηνής πλέον, ακόμα α καπέλα μαγεύοντας το κοινό. Λίγο μετά στο ρεφρέν εισέρχεται ο δυναμικός ήχος της ορχήστρας  και την παρασύρει σε μια συγκλονιστική ερμηνευτική κορύφωση.

Τελικά το κοινό δεν κατάφερε χθες  να απολαύσει τη μεγάλη κυρία του ελληνικού τραγουδιού σε όλο της το ρεπερτόριο, ωστόσο κατάφερε να εισπράξει αυτή τη συγκλονιστική ερμηνεία της που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλη στη μνήμη του.





zougla.gr