Αρχική Κεντρική Ελλάδα KOΛΥΝΔΡΙΝΗ στο ΜΑΡΚΟΝΙ: “ΜΕΓΑΛΗ η ΒΟΗΘΕΙΑ του ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ”

KOΛΥΝΔΡΙΝΗ στο ΜΑΡΚΟΝΙ: “ΜΕΓΑΛΗ η ΒΟΗΘΕΙΑ του ΤΡΙΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στη ΜΑΓΝΗΣΙΑ”

763
0

ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΔΩΡΟΘΕΑ ΚΟΛΥΝΔΡΙΝΗ ΣΤΟ ΡΑΔΙΟ ΜΑΡΚΟΝΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΡΥΠΑΝΣΗΣ ΜΕ ΤΑ ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ

“Το πρώτο λάθος στη διαχείριση της λειτουργίας της Κάρλας αντιμετωπίστηκε. Και εκπρόθεσμα και με αλλεπάλληλα λάθη. Το θυρόφραγμα έπρεπε να κλείσει πριν αρκετό καιρό, καθότι η ανομβρία του χειμώνα και οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού δεν απαιτούσαν το άνοιγμά του. Ένα χρόνο μετά τις πλημμύρες δεν συνέτρεχε κανένας λόγος να παραμένει ανοιχτό. Επίσης η εκχώρηση της αρμοδιότητας στον ΤΟΕΒ Πηνειού του αντλιοστασίου στο “Καραούλι” δεν νομιμοποιείται αφενός, ούτε προβλέπεται αλλά και η συνεπαγόμενη διοχέτευση του νερού στη λίμνη μέχρι τις 28 Αυγούστου δημιουργούσε θέματα σοβαρά με τη στάθμη της τεχνητής λίμνης. Κάτι που έπρεπε να έχει σταματήσει από το τέλος της Άνοιξης ήδη. Τέλος αφ’ ης στιγμής εμφανίστηκε το πρόβλημα επιβαλλόταν η άμεση τοποθέτηση διχτυού προκειμένου να μη φύγουν τα ψάρια στον Παγασητικό από τον Ιούλιο ήδη.”

Τέλος η ίδια επισήμανε τη βοήθεια που δεχτηκε ως Αντιπεριφερειάρχης από το Χρήστο Τριαντόπουλο αμέσως μετά τις πλημμύρες με τον ίδιο να βρίσκεται στο πλευρό της Μαγνησίας. Η ίδια τόνισε πως ήταν πολύτιμη η βοήθειά του.