Αρχική Ελλάδα Στο «κόκκινο» η Αθήνα – «Φρακαρισμένος» ο Κηφισός

Στο «κόκκινο» η Αθήνα – «Φρακαρισμένος» ο Κηφισός

52
0


Υπομονή θα χρειαστεί να κάνουν σήμερα, Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου, οι οδηγοί της Αθήνας, καθώς υπάρχει αυξημένη κίνηση σε πολλούς δρόμους. Συγκεκριμένα, Κηφισός, Κηφισίας, Μεσογείων, Αττική Οδός, κέντρο Αθήνας και Πειραιάς βρίσκονται στο «κόκκινο».

Στον Κηφισό τα προβλήματα εντοπίζονται στην άνοδο από το Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο η κίνηση ξεκινά από τη Μεταμόρφωση μέχρι το Ρέντη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην Κηφισίας κίνηση υπάρχει σε όλο το μήκος της, μέχρι το δάσος Συγγρού. Αρκετή κίνηση έχει και η λεωφόρος Μεσογείων, οι δρόμοι γύρω από το κέντρο της Αθήνας και ο Πειραιάς από τη λεωφόρο Ποσειδώνος.

Μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν και στην Αττική Οδό. Στο ρεύμα προς Αεροδρόμιο η διαδρομή Φυλής – Κηφισίας είναι άνω των 30 λεπτών, ενώ από Μεταμόρφωση – Κηφισίας είναι από 15 μέχρι 20 λεπτά. Στο ρεύμα προς Ελευσίνα, από Μαραθώνος μέχρι Κηφισίας, η διαδρομή είναι από 20 μέχρι 25 λεπτά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καθυστερήσεις υπάρχουν και στην περιφερειακή Υμηττού, με τους οδηγούς να κάνουν από 15 ως 20 λεπτά για να φτάσουν από Αγία Παρασκευή στην Κηφισίας.





zougla.gr