Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΣΤΕΦΑΒΟΒΙΚΕΙΟ: “ΕΦΥΓΕ” ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 42 ΕΤΩΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΣΤΕΦΑΒΟΒΙΚΕΙΟ: “ΕΦΥΓΕ” ο ΘΟΔΩΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ 42 ΕΤΩΝ του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΘΑΛΑΣΣΑΙΜΙΑΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

237
0
Από τη ζωή «έφυγε» σήμερα σε ηλικία μόλις 42 ετών ο Θοδωρής Παναγιώτη, αντιπρόεδρος του Συλλόγου Θαλασσαιμίας Ν. Μαγνησίας, όπως έκανε γνωστό σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Σύλλογος.

Η είδηση του θανάτου του 42χρονου σκόρπισε θλίψη στη Μαγνησία, καθώς ήταν ένας νέος και δραστήριος άνθρωπος.

Ήταν συνταξιούχος του ΕΒΟΛ και ασχολούνταν με τα αγροτικά στο Στεφανοβίκειο, όπου και διέμενε.

Την Παρασκευή μάλιστα ήταν στον Βόλο και βρέθηκε στη συναυλία που έλαβε χώρα στο προαύλιο του Αγίου Κωνσταντίνου στο πλαίσιο του 1ου Φεστιβάλ του Άτυπου Δικτύου Φορέων Υγείας Ν. Μαγνησίας της Μητρόπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 42χρονος το Σάββατο ένιωσε κάποιους πόνους στην κοιλιακή χώρα και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, όπου υπέστη σηπτικό σοκ και κατέληξε μετά από ανακοπή καρδιάς.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Σύλλογος στα κοινωνικά δίκτυα «η θλίψη και η οδύνη μας είναι απερίγραπτη για αυτή την ξαφνική απώλεια ενός τόσο αγαπητού, δραστήριου, καλόκαρδου και θετικού ανθρώπου.

Σήμερα, θρηνούμε γιατί χάσαμε ένα συναγωνιστή, συνοδοιπόρο, φίλο, αδερφό.

Ο Θοδωρής θα μείνει για πάντα στην καρδιά μας για την προσφορά του, τη θετική του ενέργεια, την ευγένειά του και το ήθος του.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και τα μέλη του Συλλόγου Θαλασσαιμίας εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένειά του και τα προσφιλή του πρόσωπα».

Η εξόδιος ακολουθία  θα τελεστεί αύριο Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου και ώρα 18.00 στον Ι.Ν. Αγίου Αθανασίου στο Στεφανοβίκειο.

Η σωρός θα βρίσκεται στον Ι.Ν. από τις 17.15.