Αρχική Ελλάδα Οι 15 50, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Λάκης Παπαδόπουλος στο ανοιχτό...

Οι 15 50, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Λάκης Παπαδόπουλος στο ανοιχτό θέατρο «Δημήτρης Κιντής»

67
0


Οι 15 50, ο Γιάννης Ζουγανέλης και ο Λάκης Παπαδόπουλος σε μια μοναδική συναυλία απόψε (Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου) στο ανοιχτό θέατρο «Δημήτρης Κιντής» στο φεστιβάλ Ηλιούπολης.

Μια πολύ ωραία πρόταση για την πρώτη γλυκιά φθινοπωρινή βραδιά. Τι θα δούμε; -Τραγούδια από τη διεθνή και εγχώρια μουσική σκηνή με έμφαση στις δεκαετίες των 80,s και 90,s αλλά και δικές τους επιτυχίες, αναμεμειγμένες με πρόζα, πειράγματα και αστεία που συνθέτουν το παζλ της συναυλίας παράστασης!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ικανότητα του Frontman της μπάντας Μηνά Τσίγκου να αλληλεπιδρά με το κοινό -να γίνονται όλοι μαζί μια τεράστια παρέα- και η εκρηκτική παρουσία του Captain Ρουσσέτου Δημητρόγλου που βγάζει φωτιές από την κιθάρα του κυριολεκτικά και μεταφορικά, είναι μια μοναδική εμπειρία για το κοινό. Για τον Γιάννη Ζουγανέλη  τι μπορεί να πει κανείς. Τεράστια η καλλιτεχνική του πορεία σε τηλεόραση, θέατρο, κινηματογράφο και στη δισκογραφία. Αστείρευτο, έξυπνο χιούμορ, μια καλλιτεχνική ιδιοφυΐα! Ο Λάκης Παπαδόπουλος με καλλιτεχνική πορεία τεράστια, με τραγούδια ύμνους που έχουμε τραγουδήσει όλοι μας. Μαζί τους η Κατερίνα Ανδρέου.

Η συναυλία ξεκινάει στις 21:00

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 



zougla.gr