Αρχική Ελλάδα Η ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ με ΠΟΥΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ και PENCIL ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΖΑΡΕΙ με τον...

Η ΜΑΡΙΛΙΤΑ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ με ΠΟΥΑ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ και PENCIL ΦΟΥΣΤΑ ΠΟΖΑΡΕΙ με τον ΔHMHTΡΗ ΛΑΛΟ

39
0

Ο Δημήτρης Λάλος και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φωτογραφήθηκαν μαζί στη συνέντευξη τύπου για την παράσταση «Ζωρζ & Φρεντερίκ:Ποιητές του Ονείρου».

Πρόκειται για ένα συναρπαστικό θεατρικό αφιέρωμα στο ρομαντικό παρίσι του 19ου αιώνα, με επίκεντρο τη θυελλώδη και παθιασμένη σχέση δύο κορυφαίων καλλιτεχνών, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Ηρώδειο στις 6 Οκτωβρίου.

Η παράσταση εξιστορεί τον μεγάλο έρωτα της ανατρεπτικής Γαλλίδας συγγραφέα George Sand και του ιδιοφυή συνθέτη Frédéric Chopin, μέσα από αυθεντικές επιστολές και κείμενα, με πρωταγωνιστές τον Δημήτρη Λάλο και τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου, σε σκηνοθεσία του διακεκριμένου Πολωνού συνθέτη Jarosław Kilian.

Ο Δημήτρης Λάλος, λοιπόν, φωτογραφήθηκε με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου στη συνέντευξη τύπου.

Η ηθοποιός επέλεξε για την περίσταση μια pencil midi φούστα, που κολάκευε τη σιλουέτα της και συνδύασε με μια λεπτή ζώνη που τόνιζε τη μέση της.

Πάνω από τη φούστα η Μαριλίτα Λαμπροπούλου φορούσε ένα φινετσάτο πουκάμισο με πουά μοτίβο.

Το ρομαντικό πουά είναι ένα από τα πιο διαχρονικά prints της μόδας και αποτελεί μια all time classic επιλογή που πάντα δικαιώνει το ντύσιμο.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο ότι δεν θεωρείται ποτέ πασέ, αλλά πάντα καταφέρνει να κερδίσει τις εντυπώσεις και χαρίζει μια ρετρό νότα στα looks.

Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου ολοκλήρωσε το ντύσιμο με ένα ζευγάρι μαύρα πέδιλα με λεπτά λουράκια που δένουν στον αστράγαλο, ενώ είχε μαζεμένα τα μαλλιά της σε έναν απλό κότσο.

Οι δυο ηθοποιοί απάντησαν στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

Σε ερώτηση ρεπόρτερ του Ηappy Day σχετικά για τη συνεργασία της με τον πρώην συμπρωταγωνιστή της στον «Σασμό», η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απάντησε:

«Ο κόσμος με θέλει ζευγάρι με τον Δημήτρη Λάλο».

Θυμίζουμε ότι φήμες θέλουν τον Δημήτρη Λάλο ζευγάρι με τη Μαριλίτα Λαμπροπούλου -οι δυο τους πρωταγωνιστούσαν μαζί στον Σασμό και χώρισαν πρόσφατα από τις προηγούμενες σχέσεις τους.

Μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα», ο ηθοποιός είχε πει:

«Με τη Μαριλίτα έχουμε μια πάρα πολύ καλή σύνδεση υποκριτικά, αλλά και όχι μόνο. Έχουμε μια κοινή επαφή, έναν κοινό τρόπο να προσεγγίζουμε τον ρόλο, τη στιγμή».