Αρχική Ελλάδα Η Κωτσόβολος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 χάρισε μια εμπειρία στην πρώτη...

Η Κωτσόβολος στο ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 χάρισε μια εμπειρία στην πρώτη σειρά για όλους, χωρίς εμπόδια και διακρίσεις.

42
0


Ήταν Σάββατο βράδυ στο Σ.Ε.Α. Σείριος, και ο ενθουσιασμός ήταν διάχυτος στο χώρο για την EKO Super Special Stage. Το EKO Ράλλυ Ακρόπολις 2024 είχε φέρει το συναρπαστικό θέαμα των αγώνων υψηλής ταχύτητας στους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Πέραν του μοναδικού σκηνικού με τα αυτοκίνητα, μεταξύ άλλων, αυτό που ξεχώριζε ήταν και η κόκκινη κερκίδα της Κωτσόβολος, του Μεγάλου Χορηγού του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024. Τα χαμόγελα των υπευθύνων και η γιορτινή διάθεση με έβαλαν στον πειρασμό να πλησιάσω. Εκεί με περίμενε ακόμη μία ευχάριστη έκπληξη…μια ειδικά διαμορφωμένη ράμπα έδινε τη δυνατότητα στα άτομα με αναπηρία την ευκαιρία να απολαύσουν την Υπερειδική Διαδρομή του φετινού ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις από τις καλύτερες θέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Θέαμα υψηλών ταχυτήτων χωρίς εμπόδια και διακρίσεις

Οι υπεύθυνοι από την Κωτσόβολος ήταν εξυπηρετικοί και οι υποδείξεις τους εξασφάλισαν την απρόσκοπτη ροή των καλεσμένωνμεταξύ 7 μ.μ. και 9 μ.μ. Οι οικογένειες, οι νικητές των exclusive guests, οι εργαζόμενοι της εταιρείας και συνεργάτες της Κωτσόβολος μπήκαν στον χώρο κουβεντιάζοντας, αλλά αυτό που με συγκίνησε περισσότερο ήταν το θέαμα μιας οικογένειας με ένα μικρό παιδί σε αναπηρικό αμαξίδιο. Μέσω της ειδικά διαμορφωμένης ράμπας, έφτασαν στην κερκίδα απρόσκοπτα, χωρίς προβλήματα, τακτοποιήθηκαν στην πρώτη σειρά για να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Η χαρά στο πρόσωπο του παιδιού τα έλεγε όλα—αυτό ήταν κάτι περισσότερο από μια διαδρομή ράλλυ ήταν μια στιγμή πραγματικής συμμετοχής, όπου τα εμπόδια έπαψαν να υπάρχουν.

Καθώς ο ήλιος άρχισε να δύει, ο ενθουσιασμός μεγάλωνε και μέχρι να ετοιμαστούν τα αυτοκίνητα για την SuperSpecialStage, κάθε θέση στις κερκίδες της Κωτσόβολος είχε γεμίσει. Αυτό δεν ήταν απλώς μια εμπειρία θέασης – ήταν ένα μέρος όπου οικογένειες και θαυμαστές μπορούσαν να απολαύσουν τη συγκίνηση του αγώνα από τις προνομιακές θέσεις, δίπλα δίπλα. Η Κωτσόβολος είχε καταφέρει να συγκεντρώσει τους πάντες σε αυτή την συμπεριληπτική, εορταστική ατμόσφαιρα, φροντίζοντας να μην μείνει κανείς εκτός δράσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μια γιορτή για τις αισθήσεις

Ο δυνατός βρυχηθμός των αυτοκινήτων ράλλυ έσκισε τον αέρα και το πλήθος ξέσπασε σε ζητωκραυγές καθώς τα αυτοκίνητα περνούσαν με ταχύτητα στην πίστα. Από τη θέση μου, η θέα ήταν τέλεια. Ενδιάμεσα στη δράση υψηλών οκτανίων, η Κωτσόβολος είχε κανονίσει να σερβίρονται λιχουδιές, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο άνεσης στην εμπειρία. Οι καλεσμένοι κεράστηκαν με σνακ και αναψυκτικά καθώς παρακολουθούσαν την εξέλιξη του αγώνα και η ατμόσφαιρα ήταν τόσο γιορτινή όσο και αγωνιώδης.

Καθώς ο αγώνας έφτασε στο απόγειό του, παρατήρησα την κερκίδα της Κωτσόβολος. Ζευγάρια, παρέες φίλων, οικογένειες με παιδιά, ΌΛΟΙ κουβέντιαζαν και αντάλλαζαν χαμόγελα, ενθουσιασμένοι που συμμετείχαν στη δράση του ράλλυ. Η Κωτσόβολος είχε δημιουργήσει έναν χώρο όπου οι άνθρωποι μπορούσαν όλοι να συναντηθούν για να μοιραστούν τη μαγεία της εκδήλωσης.

Δώρα, εκπλήξεις και όραμα για μια καλύτερη ζωή

Καθώς η βραδιά έφτασε στο τέλος της, η Κωτσόβολος συνέχισε να εκπλήσσει τους καλεσμένους της. Κάθε άτομο έφυγε με μια τσάντα δώρου, γεμάτη με ευχάριστες εκπλήξεις. Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν με την Κωτσόβολος να μεταφέρει ένα δυνατό μήνυμα: στην τεχνολογία και τον αθλητισμό, η πραγματική νίκη έγκειται στην υπέρβαση των ορίων, διασφαλίζοντας ότι κάθε άτομο μπορεί να συμμετέχει πλήρως, χωρίς εμπόδια.

Εξερευνώντας το «Κωτσόβολος Outlet» στο Σείριος

Αλλά η Κωτσόβολος δεν είχε τελειώσει ακόμα. Ως μέρος της συνεχούς δέσμευσής της για καινοτομία και βιωσιμότητα, οι επισκέπτες μπορούσαν επίσης να εξερευνήσουν το «Κωτσόβολος Outlet» στο Σείριος, το μεγαλύτερο outlet τεχνολογίας στην Ελλάδα. Η νέα προσέγγιση του καταστήματος προωθεί την κυκλική οικονομία, προσφέροντας προϊόντα τεχνολογίας που απλώς δεν είναι του κουτιού σε μειωμένες τιμές. Είναι μια πρωτότυπη ιδέα που ενθαρρύνει τους καταναλωτές να σκέφτονται βιώσιμα, αλλά και για τους επισκέπτες του ράλλυ, ήταν μια ευκαιρία να ανακαλύψουν έναν νέο τρόπο αγορών, όπου τόσο η προσιτή τιμή όσο και η βιωσιμότητα συνδυάζονται.

Μια εμπειρία Ράλλυ όπως καμία άλλη

Φεύγοντας εκείνο το βράδυ σκεφτόμουν την πρωτοβουλία σχετικά με τη ράμπα, που κατάφερε να κάνει την εκδήλωση προσιτή σε όλους. Η Κωτσόβολος μέσα από τη δέσμευσή της να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο χωρίς αποκλεισμούς, απέδειξε ότι μικρές κινήσεις μπορούν να κάνουν τη διαφορά.

 

 





zougla.gr