Αρχική Ελλάδα ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ για την ΕΝΟΤΗΤΑ της ΝΔ: «AΡΙΣΤΗ» η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στο KOMMA

ΖΕΤΤΑ ΜΑΚΡΗ για την ΕΝΟΤΗΤΑ της ΝΔ: «AΡΙΣΤΗ» η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στο KOMMA

43
0

Το ενωτικό κλίμα που επικρατεί στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας επιβεβαίωσαν βουλευτές του κόμματος, οι οποίοι βρέθηκαν στην ταβέρνα «Καραβίτης» στο Παγκράτι.

Οι βουλευτές της ΝΔ, μετά την εκδήλωση του Ιδρύματος Κωνσταντίνος Καραμανλής για την παρουσίαση βιβλίου αφιερωμένο στην πολιτεία του ιδρυτή της ΝΔ από τις εκδόσεις Ευρασία, βρέθηκαν στην γνωστή ταβέρνα, καλεσμένοι του υπουργού Παιδείας, Κυριάκου Πιερρακάκη.

Ζέττα Μακρή: Η κατάσταση στο κόμμα είναι άριστη

Η Ζέττα Μακρή σχολίασε:

«Δεν είναι δείπνο εργασίας, είναι μια ευγενική κίνηση του υπουργού Κυριάκου Πιερρακάκη προς τα μέλη της Επιτροπής Μορφωτικών υποθέσεων που είναι οι φυσικοί μας συνεργάτες, επεξεργάζονται τα νομοσχέδια του υπουργείου Παιδείας.

Είναι κάτι που συνηθίζεται από τους υπουργούς που έχουν αγωγή και αναγνωρίζουν την προσφορά των συναδέλφων και τη βοήθεια».

Η υφυπουργός Παιδείας απάντησε και για τη διαγραφή Σαλμά, λέγοντας ότι η κατάσταση στο κόμμα είναι «άριστη».

«Τη συνταγματική υποχρέωση πρέπει να την ασκούμε όλοι με μέτρο και προσοχή, χωρίς εκπτώσεις αλλά με σεβασμό στις διαδικασίες και στο κόμμα μας».

Από την πλευρά του ο Μάνος Κόνσολας σχολίασε ότι «δεν είναι τωρινό φαινόμενα τα δείπνα εργασίας, ούτε τα γεύματα.

Υπάρχει μια παράδοση στη ΝΔ συζητάμε δημοκρατικά, ελεύθερα, χωρίς σκοπιμότητα με πολλή αγάπη για την παράταξη και την Ελλάδα.

Η ΝΔ έχει μάθει να συνομιλεί με τον εαυτό της και την ιστορία. Υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει η δυνατότητα να συνομιλούμε σε δείπνο εργασίας».

Ο Χάρης Θεοχάρης ανέφερε: «Νομίζω δύο πράγματα σε γενικές γραμμές θα συζητήσουμε:

Αυτά που έχουν ήδη ψηφιστεί πώς εφαρμόζονται και αν όλα προχωράνε καλά και το δεύτερο προφανώς είναι οι νέες πρωτοβουλίες, ο προγραμματισμός των επόμενων μηνών στις μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία που τόσο πολύ έχει ανάγκη η χώρα μας».

Ευθυμίου: Ο κ. Σαλμάς προσπάθησε να καταστήσει τον εαυτό του είτε θύμα είτε ήρωα των κόκκινων δανείων

Η Άννα Ευθυμίου υπογράμμισε ότι «πάντοτε οι βουλευτές της ΝΔ έχουμε ως στόχο την υποστήριξη του κοινοβουλευτικού και κυβερνητικού έργου.

Ο κ. Σαλμάς με τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα προσπάθησε να καταστήσει τον εαυτό του είτε θύμα είτε ήρωα των κόκκινων δανείων δείχνοντας μια αντιπολιτευτική διάθεση και προφανώς αυτό τον διακρίνει από τους υπόλοιπους 10 που αυτό που έκαναν μια ερώτηση στα πλαίσια των κοινοβουλευτικών ερωτήσεων».