Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΣΑΡΩΝΕΙ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΔΕΛΗΣ! ΜΑΖΙ του και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΣΑΡΩΝΕΙ ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΔΕΛΗΣ! ΜΑΖΙ του και ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗΣ!

80
0

Από έναν ακόμη γνωστό, έμπειρο και καταξιωμένο επιχειρηματία στον κλάδο του Τουρισμού, εμπλουτίζεται ο συνδυασμός «Νέο Επιμελητήριο Μαγνησίας», με επικεφαλής τον Παναγιώτη Λιαδέλη, όπως σημειώνεται σε σχετικό δελτίο Τύπου του συνδυασμού τονίζοντας ότι «πρόκειται για τον Δημήτρη Λεβέντη, έναν άνθρωπο με «βαρύ» όνομα, η υποψηφιότητα του οποίου θα ενισχύσει το τουριστικό τμήμα και θα του δώσει νέα δυναμική

Ο Δημήτρης Λεβέντης προέρχεται από οικογένεια η οποία δραστηριοποιείται στον τουριστικό τομέα εδώ και πολλά χρόνια.

Ο ίδιος έχει ταξιδιωτικό γραφείο, ξενοδοχείο στον Αγ. Ιωάννη Πηλίου και θαλάσσια μέσα αναψυχής.

Αν και έχει διατελέσει πρόεδρος στον Τουριστικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Αγ. Ιωάννη Πηλίου, είναι η πρώτη φορά που κατέρχεται στον στίβο των επιμελητηριακών εκλογών και στόχος του είναι να αποτελέσει το Επιμελητήριο Μαγνησίας τον κινητήριο μοχλό για την ανασυγκρότηση και ανάπτυξη του τουριστικού τομέα.
Σε δήλωσή του ο Δημήτρης Λεβέντης αναφέρει:

«Ευχαριστώ τον Παναγιώτη Λιαδέλη για την ευκαιρία που μου δίνει να δοκιμαστώ στον επιμελητηριακό στίβο.

Η απόφασή μου να θέσω υποψηφιότητα για το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Μαγνησίας στον τομέα του τουρισμού, πηγάζει από την επιθυμία μου να συμβάλλω στην ανασυγκρότηση και την ανάπτυξη της περιοχής μας, ιδιαίτερα μετά τις καταστροφικές επιπτώσεις της θεομηνίας Daniel.

Οι συνέπειες για τον τουρισμό και το φυσικό μας περιβάλλον είναι σημαντικές και απαιτούν άμεσες ενέργειες.

Πιστεύω ότι χρειάζεται συνδυασμός εμπειρίας και φρέσκων ιδεών από νέους υποψήφιους, που θα φέρουν σύγχρονο τρόπο σκέψης και καινοτόμες ιδέες για να ενισχύσουμε τη Μαγνησίας μας».

Η συμμετοχή του Δημήτρη Λεβέντη στο ψηφοδέλτιο του «Νέου Επιμελητηρίου» είναι μία ακόμη απόδειξη για το βάρος που δίνει ο επικεφαλής, Παναγιώτης Λιαδέλης, στην σημασία του τουρισμού στη Μαγνησία, ο οποίος οφείλει να αναδειχθεί και να διατηρήσει τον ρόλο του ως σημαίνων αναπτυξιακός άξονας για το επιχειρείν”.