Αρχική Ελλάδα Δημοσιογράφος του περιοδικού New York έκανε sexting με τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ

Δημοσιογράφος του περιοδικού New York έκανε sexting με τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ

44
0


Ένα ερωτικό σκάνδαλο έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στις ΗΠΑ, με το «επίκεντρό» του να εντοπίζεται στην Ουάσινγκτον. Η ανταποκρίτρια του περιοδικού New York, Ολίβια Νούζι (Olivia Nuzzi), τέθηκε σε αργία αφότου αποκαλύφθηκε πως διατηρούσε σχέση με τον Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ, την ώρα που κάλυπτε δημοσιογραφικά την προεκλογική του εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου.

Η 31χρονη αστέρας του πολιτικού ρεπορτάζ, χωρίς να κατονομάσει τον 70χρονο απόγονο του Κένεντι, παραδέχθηκε σε δήλωσή της το βράδυ της Πέμπτης. 19 Σεπτεμβρίου, ότι «η φύση ορισμένων επικοινωνιών μεταξύ εμού και ενός πρώην θέματος ρεπορτάζ έγινε προσωπική, αλλά δεν περιλάμβανε σωματική επαφή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγές δήλωσαν στη New York Post ότι η Νούζι και ο Κένεντι φέρονται να έκαναν sexting ενώ εκείνη ήταν αρραβωνιασμένη και εκείνος παντρεμένος. Όλα αυτά, προτού ο 70χρονος, πρώην ανεξάρτητος υποψήφιος, αποσυρθεί από την κούρσα.

Η δημοσιογράφος έγραψε ένα άρθρο για τον Κένεντι που δημοσιεύτηκε τον Νοέμβριο του 2023 και λίγο αργότερα οι δύο τους φαίνεται να ξεκίνησαν την ερωτική σχέση τους. Κατά τη σύνταξη του άρθρου, η Νούζι επισκέφτηκε το Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο κ. Κένεντι συνάντησε την Ολίβια Νούζι μόνο μία φορά στη ζωή του για μια συνέντευξη», δήλωσε εκπρόσωπος του Κένεντι στην Post, όταν ρωτήθηκε για την υποτιθέμενη σχέση τους.

Αφού πρόσφατα αποκάλυψε την αλήθεια στους συντάκτες του περιοδικού New York, η Νούζι τέθηκε σε αργία. Ομολόγησε ότι «είχε εμπλακεί σε προσωπική σχέση με ένα πρώην θέμα σχετικό με την εκστρατεία του 2024, ενώ έκανε ρεπορτάζ, παραβιάζοντας τους κανόνες του περιοδικού σχετικά με τις συγκρούσεις συμφερόντων και τις αποκαλύψεις» ανέφερε το ίδιο το Μέσο σε ανακοίνωσή του.

«Η δημοσιογράφος θα είχε αποκλειστεί από την κάλυψη των προεδρικών εκλογών εάν το περιοδικό γνώριζε τη σχέση» επισημαίνει, χωρίς να κατονομάζει τον Κένεντι στην ανακοίνωσή του.

Στη δήλωσή της, η Νούζι είπε ότι η σχέση «θα έπρεπε να είχε γνωστοποιηθεί. Λυπάμαι βαθύτατα που δεν το έκανα αμέσως και ζητώ συγγνώμη από όσους απογοήτευσα, ειδικά από τους συναδέλφους μου στο περιοδικό».

Ο Κένεντι είναι παντρεμένος από το 2014 με την ηθοποιό του «Curb Your Enthusiasm», Τσέριλ Χάινς και είναι η τρίτη σύζυγός του.

Η Νούζι ήταν αρραβωνιασμένη με δημοσιογράφο του Politico, τον Ryan Lizza, από το 2022, ωστόσο το ζευγάρι ακύρωσε τον γάμο του τις τελευταίες εβδομάδες, σύμφωνα με την The Post.





zougla.gr