Αρχική Ελλάδα «Αρχελάου 5»: Ο Ματθαίος… εξαφανίζει τη Νάντια!

«Αρχελάου 5»: Ο Ματθαίος… εξαφανίζει τη Νάντια!

26
0


Ο Στέφανος παραδίδει μαθήματα γοητείας στον Ορφέα, αλλά καταλήγει να δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση του με την Αγγελίνα. Η Κούπενου ερωτεύεται τον Στέφανο και για να τον προσεγγίσει τον χρήζει παρουσιαστή στο κανάλι! Την ίδια ώρα, η Νάντια εξαφανίζεται και μόνο ο Ματθαίος γνωρίζει πού βρίσκεται…

Παρεξηγήσεις, ευτράπελα και εξελίξεις που κανείς δεν φαντάζεται, προκαλούν άφθονο γέλιο στη νεανική κωμική σειρά της ΕΡΤ1 «Αρχελάου 5», η οποία μεταδίδεται από τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024, στις 21:00.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ημερομηνία μετάδοσης: Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2024

Επεισόδιο 16ο: Ο Αλέξανδρος στην προσπάθειά του να τα ξαναβρεί με τη Νάντια κάνει την Κέλλυ ρεζίλι στο πανελλήνιο. Ο Στέφανος παραδίδει μαθήματα γοητείας στον Ορφέα, για να μπορέσει να προσεγγίσει με επιτυχία τη Λυδία, αλλά καταλήγει να θέσει τη σχέση του με την Αγγελίνα σε σοβαρό κίνδυνο. Ο Οδυσσέας γίνεται μέλος μιας αστυνομικής ακτιβιστικής ομάδας που διεκδικεί το δικαίωμα των αστυνομικών… στα μούσια, αλλά σε μια στιγμή υπερβολής καταλήγει στη φυλακή!

Ημερομηνία μετάδοσης: Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επεισόδιο 17ο: Ο Ματθαίος μαθαίνει ότι ο Στέφανος και η Αγγελίνα τα είχαν και εκεί που θα περίμενε κανείς να τον «περιποιηθεί» αυτός τον αναγκάζει να τα ξαναβρούν με έναν κάπως παράξενο όρο. Η Δώρα έχει καταλάβει πως η Λυδία είναι τσιμπημένη με τον Ορφέα και προσπαθεί να την κάνει να το παραδεχτεί. Η Λυδία δεν παραδέχεται κάτι και η Δώρα βάζει σε εφαρμογή ένα σχέδιο που «πάντα πιάνει». Στο κανάλι, η Κούπενου αποφασίζει να κάνει ένα επετειακό επεισόδιο της «Μεγάλης Αδερφής» και ενώ όλοι νομίζουν πως θα το παρουσιάσει ο Αλέξανδρος, η Κέλλυ έχει κάτι άλλο στο μυαλό της.

Ημερομηνία μετάδοσης: Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2024

 

Επεισόδιο 18ο: Η Λυδία με τον Ορφέα θα βγουν επιτέλους το πρώτο τους ραντεβού κι αυτό έχει προκαλέσει αναστάτωση σε όλη την παρέα. Ταυτόχρονα, ο Ματθαίος εμφανίζεται με κάθε τρόπο μπροστά στον Στέφανο υπενθυμίζοντας την ιδιόμορφη «αποστολή» του για την Αγγελίνα. Η Νάντια χάνει κι άλλη εκπομπή και, ενώ αρχικά όλοι πιστεύουν πως έκανε πάλι κάποια αισθητική επέμβαση, η απουσία της διαρκεί ώρες και όλοι αρχίζουν πλέον να ανησυχούν σοβαρά.

Ημερομηνία μετάδοσης: Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2024

Επεισόδιο 19ο: Η εξαφανισμένη Νάντια βρίσκεται κάτω από ένα ιδιότυπο σούπερ λουξ καθεστώς απαγωγής από τον Ματθαίο. Η Λυδία με τον Ορφέα απολαμβάνουν τον έρωτά τους μέχρι τη στιγμή που εμφανίζεται ένα πολύ απρόσμενο εμπόδιο στο πρόσωπο της Δώρας. Η Κούπενου έχει ερωτοχτυπηθεί με τον Στέφανο και ζητάει από την Κέλλυ να τους κάνει προξενιό. Για να καταφέρει εντέλει τον Στέφανο να τη δει με άλλο μάτι, του κάνει μια εξωφρενική πρόταση.

Ημερομηνία μετάδοσης: Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2024

Επεισόδιο 20ό: Μία νέα, όχι και τόσο συμπαθητική παρέα, κάνει στέκι της το μπαρ και βασανίζει τον Οδυσσέα, ο Στέφανος δοκιμάζει την τύχη του ως παρουσιαστής στη θέση του Αλέξανδρου, κάτι που φέρνει νέες κωμικές «αμηχανίες» στο κανάλι, και η Λυδία με τον Ορφέα προσπαθούν να διατηρήσουν τη νέα φάση της σχέσης τους: την απόσταση.

Η νεανική κωμική σειρά «Αρχελάου 5» μάς δίνει ραντεβού από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 21:00, στην πιο πολυσύχναστη και νεανική γειτονιά της Αθήνας, το Παγκράτι.

Οι χαρακτήρες, γεμάτοι αντιθέσεις και αντιφάσεις, γεμίζουν με φρέσκο αέρα και χαμόγελα τα σπίτια μας. Μεγάλοι έρωτες, ισχυρές φιλίες, προδοσίες, τσακωμοί και πολλές ακόμα απρόσμενες εξελίξεις διαταράσσουν τη ζωή πολλών διαφορετικών ανθρώπων που ήρθαν κοντά με αφορμή ένα μπαρ στην Αρχελάου 5. Ένα μπαρ που, παρά το γεγονός ότι θα μπει στο στόχαστρο πολλών, θα συνεχίζει να λειτουργεί αδιάκοπα και να αλλάζει συνεχώς τη ζωή και την καθημερινότητα όλων.

Παίζουν: Γιάννης Στάνκογλου (Ματθαίος), Εβελίνα Παπούλια (Κέλλυ), Γεράσιμος Γεννατάς (Αλέξανδρος), Ναταλία Δραγούμη (Νάντια), Νατάσσα Εξηνταβελώνη (Λυδία), Άλκηστις Ζιρώ (Δώρα), Βάσω Καβαλιεράτου (Μαρούκα), Γιάννης Καράμπαμπας (Στέφανος), Χρήστος Κοντογεώργης (Τεό), Χάρης Χιώτης (Ορφέας)
«Λαμπρινή» η Μαίρη Σταυρακέλλη.

Στον ρόλο του «κυρ Σωτήρη» ο Δημήτρης Πιατάς.

Μαζί τους και οι: Σαμουήλ Ακίνολα, Γιάννης Διακάκης, Μυρτώ Γκόνη, Λυγερή Μητροπούλου, Δημήτρης Χατζημιχαηλίδης, Δανάη Μικέδη Προδρόμου, James Rodi και πολλοί άλλοι ηθοποιοί σε guest ρόλους.

Δημιουργοί της σειράς: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης και Θάνος Νασόπουλος
Σενάριο: Μαργαρίτα Γερογιάννη, Παναγιώτης Μαρκεζίνης, Θάνος Νασόπουλος, Αντώνης Ανδρής, Άννα Βασιλείου, Άρτεμις Γρύμπλα, Γιώργος Καστέλλης, Ιωάννα Φωτοπούλου και Σελήνη Παπαγεωργίου
Επιμέλεια σεναρίου: Γιάννης Διακάκης
Σκηνοθεσία: Φωτεινή Κοτρώτση, Δημήτρης Τσακαλέας, Λήδα Βαρτζιώτη

Η πρωτότυπη μουσική της σειράς έχει την υπογραφή του Ερμή Γεραγίδη.



zougla.gr