Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΔΕΛΗΣ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ» – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ για...

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΔΕΛΗΣ: ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ «ΕΧΕΙΣ ΛΟΓΟ» – ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ στην ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ για ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ 

45
0

ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΛΙΑΔΕΛΗΣ

Υποψήφιος Πρόεδρος

Ανοιχτή πρόκληση στον επιχειρηματικό κόσμο της Μαγνησίας να συμμετέχει στον δημόσιο διάλογο για το Επιμελητήριο που θέλουμε, απευθύνει η παράταξη «ΝΕΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ» με υπ. Πρόεδρο τον Παν. Λιαδέλη.

Η πρωτοβουλία «Έχεις λόγο – δώσε δύναμη στη φωνή σου», αποτελεί μια από τις δράσεις που θα αναπτυχθούν στην προεκλογική περίοδο των Επιμελητηριακών εκλογών με στόχο την ενεργοποίηση δυνάμεων που είχαν για διάφορους λόγους αποστασιοποιηθεί από τον Επιμελητηριακό θεσμό.

Αδιαμεσολάβητη επικοινωνία, χωρίς σωματεία, σφραγίδες, υπογραφές και πρωτόκολλο.

Στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου neoepimelitiriomagnisias@gmail.com κάθε επαγγελματίας, κάθε επιχείρηση, έχει τη δυνατότητα να στείλει προτάσεις για τη βελτίωση λειτουργίας του θεσμού, για το Επιμελητήριο του αύριο.

«Συμμετέχουμε στην αλλαγή που έχει ανάγκη το Επιμελητήριο», αναφέρει στην ανοιχτή πρόκληση ο Παν. Λιαδέλης, επισημαίνοντας ότι όλα τα κείμενα θα αναγνωστούν από τα μέλη της Επιτροπής Προγράμματος και ανάλογα θα γίνουν εισηγήσεις για προσθήκες στο τελικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα.

«Καλλιεργούμε την Επιμελητηριακή συνείδηση, μπολιάζοντας φρέσκιες ιδέες ώστε ο θεσμός να είναι χρήσιμος για όλους και όχι ένα κλειστό σύστημα, μια καταβεβλημένη ολιγαρχία.

Μπορούμε να μετατρέψουμε την αδράνεια σε δημιουργία. Να εξελίξουμε το Επιμελητήριο στην επόμενη ημέρα με όραμα.

Έχεις λόγο.

Έχεις τον λόγο μου ότι πλέον θα ακούγεσαι.»