Αρχική Κόσμος ΗΠΑ: Η Μελάνια, λίγο πριν τις εκλογές, θυμήθηκε την «υπέροχη σχέση» της...

ΗΠΑ: Η Μελάνια, λίγο πριν τις εκλογές, θυμήθηκε την «υπέροχη σχέση» της με τον Ντόναλντ Τραμπ

52
0


Στην πρώτη της συνέντευξη εδώ και δύο χρόνια, η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ Μελάνια Τραμπ, μίλησε για όλους και για όλα.

Η 54χρονη Μελάνια, λίγο πριν τις αμερικανικές εκλογές θυμήθηκε τη «στοργική» φύση του συζύγου της και την «υπέροχη» όπως την χαρακτήρισε σχέση τους.

Επίσης αναφέρθηκε στην ενηλικίωση του γιου τους Μπάρον αλλά και στις σχέσεις της με τα υπόλοιπα παιδιά του συζύγου της.

Η κ. Τραμπ επίσης καταδίκασε επίσης την «αδύναμη ηγεσία» της κυβέρνησης Μπάιντεν, η οποία, όπως είπε, άφησε τη χώρα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ό,τι όταν ο σύζυγός της ήταν στον Λευκό Οίκο.

Τι είπε η Μελάνια για την απόπειρα δολοφονίας του Τραμπ

«Νομίζω ότι ο αμερικανικός λαός πρέπει να αποφασίσει τι πραγματικά θέλει», είπε σε εκπομπή του Fox News, η οποία είχε μαγνητοσκοπηθεί από τον Πύργο Τραμπ στη Νέα Υόρκη.

Υπενθυμίζοντας την απόπειρα δολοφονίας της 13ης Ιουλίου σε μια συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια, η κ. Τραμπ είπε ότι εργαζόταν όταν έλαβε ένα τηλεφώνημα από τον προσωπάρχη της που την ειδοποίησε για τους πυροβολισμούς.

«Έτρεξα προς την τηλεόραση και γύρισα πίσω το πλάνο», είπε η Μελάνια Τραμπ για την απόπειρα δολοφονίας κατά του συζύγου της

«Έτρεξε στην τηλεόραση» και γύρισε το βίντεο πίσω για να παρακολουθήσει τον πυροβολισμό λίγα λεπτά αφότου συνέβη. Παρακολουθούσε τον σύζυγό της να σηκώνεται όρθιος, με ματωμένο αυτί και να ξεστομίζει τις λέξεις «μάχη, μάχη, μάχη», είπε η δημοσιογράφος που έκανε την συνέντευξη.

Η κ. Τραμπ δήλωσε ότι προσπάθησε αμέσως να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον σύζυγό της, αλλά εκείνος δεν απάντησε. Τελικά κατάφερε να επικοινωνήσει με έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο Τραμπ ήταν ασφαλής και καθ’ οδόν προς το νοσοκομείο.

Η κ. Τραμπ δήλωσε ότι η ημέρα περιελάμβανε μια «πολύ δύσκολη» συζήτηση με τον γιο της Μπάρον, 18 ετών, ο οποίος έσπευσε στο δωμάτιο μόλις άκουσε τα νέα.

«Και τα δύο γεγονότα ήταν πραγματικά θαύματα», δήλωσε η κ. Τραμπ στη συνέντευξη που μεταδόθηκε την Πέμπτη. «Είναι σχεδόν σαν η χώρα να τον χρειάζεται πραγματικά».

Ευθύνες στους αντιπάλους και κάλεσμα για την κάλπη

Είπε ότι η εμπρηστική ρητορική που τροφοδοτήθηκε από την ηγεσία των Δημοκρατικών και τα μέσα ενημέρωσης συνέβαλε στην «εξωφρενική βία» που αντιμετώπισε ο σύζυγός της.

«Ειδικά το ότι ακούμε τους ηγέτες του κόμματος των Δημοκρατικών και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης να τον χαρακτηρίζουν απειλή για τη δημοκρατία, αποκαλώντας τον με χυδαίους χαρακτηρισμούς», είπε. «Το μόνο που κάνουν είναι να τροφοδοτούν μια τοξική ατμόσφαιρα και να δίνουν δύναμη σε αυτούς τους ανθρώπους που θέλουν να του κάνουν κακό. Αυτό πρέπει να σταματήσει».

Η κ. Τραμπ κάλεσε τη χώρα να ενωθεί γύρω από μια αίσθηση κοινών αξιών και δήλωσε ότι ο σύζυγός της θα προσφέρει την ισχυρή ηγεσία που απαιτείται για να επαναφέρει τη χώρα στο σωστό δρόμο.

Η κ. Τραμπ καταδίκασε την «αδύναμη ηγεσία» της κυβέρνησης Μπάιντεν, η οποία, όπως είπε, άφησε τη χώρα σε πολύ χειρότερη κατάσταση από ό,τι όταν ο σύζυγός της ήταν στον Λευκό Οίκο.

«Θέλει να κάνει το αμερικανικό όνειρο ξανά εφικτό», δήλωσε η ίδια, όταν ρωτήθηκε γιατί ο σύζυγός της κατεβαίνει για τρίτη φορά υποψήφιος για την προεδρία. «Τον υποστηρίζω, ξέρω πόσο παθιασμένος είναι να κάνει την Αμερική ξανά μεγάλη.

«[Το] ιστορικό του μιλάει από μόνο του. Η χώρα υποφέρει. Οι άνθρωποι δεν είναι σε θέση να αγοράσουν συνήθη είδη πρώτης ανάγκης για τις οικογένειές τους. Έχουμε πολέμους σε όλο τον κόσμο.

«Στρατιώτες πεθαίνουν. Πέθαιναν υπό αυτήν την κυβέρνηση λόγω της αδύναμης ηγεσίας. Τα σύνορα είναι ανοιχτά και επικίνδυνα».

Για τον γιο της

Σε μια πιο τρυφερή στιγμή, η κ. Τραμπ μίλησε για την προσπάθειά της να δώσει το καλό παράδειγμα στον γιο της Μπάρον ως εργαζόμενη μητέρα.

«Τα έκανα [όλα αυτά] ταυτόχρονα. Δούλευα, έπαιζα με τον Barron», είπε. «Νομίζω λοιπόν ότι είναι πολύ σημαντικό να δείχνουμε στα παιδιά μας ότι δουλεύουμε κι εμείς, για να τους δώσουμε ένα παράδειγμα για το πώς είναι η ζωή».

Με τον ενήλικο πλέον γιο της

Περιγράφοντας την άφιξή της στις Ηνωμένες Πολιτείες από την πατρίδα της, τη Σλοβενία, το 1996, η κ. Τραμπ είπε ότι πήγε κατευθείαν από το αεροδρόμιο σε ένα πρακτορείο μοντέλων στη Νέα Υόρκη για να αρχίσει να εργάζεται.

Η γνωριμία, ο γάμος

Το 1998 γνώρισε τον Τραμπ στο Kit Kat Club, ένα νυχτερινό κέντρο του Μανχάταν. Ζήτησε τον αριθμό του και λίγο αργότερα είχαν ένα πρώτο ραντεβού που ήταν «αναμεμειγμένο με επαγγελματισμό».

«Η σύνδεσή μας αισθανόταν φυσική στον ιδιωτικό χώρο. Αποκαλύφθηκε ως τζέντλεμαν, επιδεικνύοντας τρυφερότητα και στοργή», είπε.

Η κ. Τραμπ είπε ότι δεν αποκάλυψε αμέσως τις προθέσεις του να γίνει μια μέρα πρόεδρος, αλλά ότι «πάντα ασχολούνταν με την πολιτική».

«Ήταν πολύ συντονισμένος. Τι συμβαίνει στον κόσμο, ειδικά σε αυτή τη χώρα», είπε.

Η Μελάνια Τραμπ μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Ντόναλντ Τραμπ

Ο Τραμπ της έκανε πρόταση γάμου έξι χρόνια αργότερα, στις 26 Απριλίου 2004, καθώς ήταν ντυμένοι στα καλά τους έτοιμοι να παρευρεθούν στο Met Gala.

Όταν γεννήθηκε ο γιος τους Barron τον Μάρτιο του 2006, η Μελάνια δήλωσε ότι δεν την ενδιέφεραν πλέον οι λαμπερές φωτογραφήσεις και ο τρόπος ζωής ενός διεθνούς φήμης μοντέλου.

«Είχα έναν διαφορετικό σκοπό στη ζωή», είπε. Η Τραμπ ήθελε να αποκτήσει περισσότερα παιδιά, αλλά ήταν ικανοποιημένη με ένα, είπε.

Ησημερινή σχέση της με τον Τραμπ

Όταν της ζητήθηκε να περιγράψει τον σύζυγό της με μία μόνο λέξη, έκανε μια παύση προτού προσφέρει τη λέξη «φροντίδα». Όσο για το τι αγαπούσε περισσότερο σε εκείνον, ανέφερε το «χιούμορ του, την προσωπικότητά του, την καλοσύνη του».

Πολλές φορές στο παρελθόν πάντως, ο φωτογραφικός φακός έχει συλλάβει το ζεύγος Τραμπ σε κάπως αμήχανες στιγμές, όπως αυτή, όπου ο Τραμπ προσπαθεί να την πιάσει από το χέρι και εκείνη το αποφεύγει

«Είναι πολύ ξεχωριστός. Η θετικότητά του, η ενέργειά του, είναι απίστευτη. Είναι απίστευτο. Έχουμε λοιπόν μια υπέροχη σχέση».

Για τα παιδιά του συζύγου της

Η κ. Τραμπ αναγνώρισε ότι συχνά υπάρχουν «διαφορετικές απόψεις» μέσα στη μικτή τους οικογένεια.

Είπε ότι η σχέση της με τα τέσσερα παιδιά του Τραμπ από προηγούμενους γάμους, τον Ντον Τζούνιορ, την Ιβάνκα, τον Έρικ και την Τίφανι Τραμπ, βασίζεται στην «αγάπη και τον σεβασμό».

Ο Τραμπ ανάμεσα στην Μελάνια και την κόρη του Ιβάνκα

«Δεν μπορείς να ελέγξεις κανέναν. Μπορείς να ελέγξεις μόνο τη δική σου συμπεριφορά, τα δικά σου λόγια», είπε.

«Δεν έχω τον έλεγχο του συζύγου μου. Δεν ελέγχω τα παιδιά του. Δεν έχω καν τον έλεγχο του παιδιού μου. Είναι το δικό του άτομο».





in.gr