Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΙΚΗΣ! … ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ...

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ: ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΙΚΗΣ! … ΚΑΙ Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΝΗΣ με τον ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΙΑΔΕΛΗ

52
0

Την πολύχρονη εμπειρία του στα επιμελητηριακά ζητήματα, τη γνώση του για τον τρόπο που λειτουργεί ο Φορέας και την τεχνογνωσία που απαιτείται, έρχεται να προσθέσει ο επιχειρηματίας, Γιάννης Μπουρούνης, στον συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο Μαγνησίας», με επικεφαλής και υποψήφιο πρόεδρο τον Παναγιώτη Λιαδέλη.

Ο γνωστός επιχειρηματίας, ιδιοκτήτης της μεγαλύτερης θερμοκηπιακής μονάδας καλλιέργειας φαρμακευτικής κάνναβης στη νοτιοανατολική Ευρώπη, μετρά ήδη περισσότερες από δύο δεκαετίες αδιάλειπτης παρουσίας στα επιμελητηριακά πράγματα, παραμένοντας, ακόμη και σήμερα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο. Εκλέγεται από το 1999, αρχικά ως στέλεχος του Βιομηχανικού Τμήματος και τα τελευταία χρόνια στο τμήμα Μεταποίησης.

Ο ίδιος σε δήλωσή του ανέφερε: « Με τιμά η πρόταση του Παν. Λιαδέλη να συμμετάσχω στον συνδυασμό του και μαζί να προχωρήσουμε προς τις εκλογές.

Η εμπειρία και η γνώση μου είναι στη διάθεσή του και, σε συνδυασμό με την προοπτική και το όραμά του για το μέλλον του Επιμελητηρίου, θεωρώ ότι θα καταφέρουμε να το ανεβάσουμε όσο ψηλά του αξίζει, στεκόμενοι πάντα στο πλευρό των επιχειρηματιών της Μαγνησίας, ακούγοντάς τους και αγωνιζόμενοι για τις πραγματικές τους ανάγκες».

Η μεγάλη επιμελητηριακή πείρα του Γιάννη Μπουρούνη, αναμφίβολα αποτελεί για τον συνδυασμό «Νέο Επιμελητήριο Μαγνησίας» εγγύηση για την ορθή πορεία του θεσμού και ταυτίζεται με το όραμα του Παναγιώτη Λιαδέλη, που αναγνώρισε στο πρόσωπό του την αξία της συνοδοιπορίας της εμπειρίας του παρελθόντος με τη στόχευση του μέλλοντος.