Αρχική Ελλάδα O Ντόναλντ Τραμπ δυσκολεύεται απέναντι στην Κάμαλα Χάρις

O Ντόναλντ Τραμπ δυσκολεύεται απέναντι στην Κάμαλα Χάρις

66
0


Ο Ντόναλντ Τραμπ έχει εκφράσει εμπιστοσύνη στην ηγεσία της εκστρατείας του και δεν αναμένονται αλλαγές στο προσωπικό, αλλά ανώτεροι σύμβουλοι βρίσκονται στη δυσκολότερη στιγμή τους καθώς προσπαθούν να οργανώσουν αποτελεσματικές επιθέσεις κατά της Καμάλα Χάρις, σύμφωνα με ρεπορτάζ που μεταδίδει η βρετανική εφημερίδα The Guardian.

Ο περασμένος μήνας, ξεκινώντας με την απόσυρση του Τζο Μπάιντεν και την υποστήριξή του στην Χάρις ως διάδοχό του, που την έφερε σε δημοσκοπική ισοπαλία σε βασικές πολιτείες-κλειδιά, ήταν σαφώς η πιο ασταθής στιγμή για την εκστρατεία του Τραμπ από την επίσημη έναρξή της στα τέλη του 2022.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, ο Τραμπ έκανε επανειλημμένα λάθη, καθώς προσπαθούσε να διατυπώσει επιχειρήματα κατά της Χάρις, δυσκολευόμενος να ξεπεράσει την έντονη προσοχή που δόθηκε στον ενθουσιασμό των Δημοκρατικών, ενώ βρέθηκε ξαφνικά σε θέση άμυνας.

Η ξαφνική δυσκολία της εκστρατείας του Τραμπ να πλήξει την Χάρις οδήγησε σε αμφιβολίες μεταξύ των συμμάχων του για πρώτη φορά, που ανοιχτά αμφισβήτησαν τις αποφάσεις των ανώτερων συμβούλων και ιδιωτικά αναρωτήθηκαν αν κάποιοι από αυτούς θα έπρεπε να παραμείνουν στις θέσεις τους ή να απομακρυνθούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο τελευταίος μήνας ήταν τόσο δύσκολος για την εκστρατεία του Τραμπ, που οι σύμβουλοι έλαβαν τις αμφισβητήσεις – είτε από πραγματικούς είτε από υποτιθέμενους εχθρούς – ως σοβαρές απειλές ή προσβολές που πρέπει να αντιμετωπίσουν.

Σε δήλωσή του, αναφερόμενος στους επικεφαλής της εκστρατείας Σούζι Γουάιλς και Κρις ΛαΣιβίτα, εκπρόσωπος του Τραμπ είπε: «Όπως είπε ο Πρόεδρος Τραμπ, πιστεύει ότι η κυρία Γουάιλς και ο κύριος ΛαΣιβίτα κάνουν φανταστική δουλειά και οποιεσδήποτε φήμες περί του αντιθέτου είναι ψευδείς και δεν βασίζονται στην πραγματικότητα».

Δείτε βίντεο, ποια είναι η Σούζι Γουάιλς – Κορυφαία σύμβουλος του Τραμπ

 

Δείτε σε βίντεο, απόσπασμα από τη συνέντευξη του Κρις Λασιβίτα

 



zougla.gr