Αρχική Ελλάδα Συγχαρητήρια της ΠτΔ για τα δυο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία

Συγχαρητήρια της ΠτΔ για τα δυο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία

102
0


Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου με ανάρτηση στην πλατφόρμα “X” συγχαίρει τους τέσσερις κωπηλάτες, τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου και τον Πέτρο Γκαϊδατζή και την Ζωή Φίτσιου και τη Μιλένα Κοντού που μας έδωσαν μεγάλη χαρά κατακτώντας δυο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία στους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή της η Πρόεδρος αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο Πέτρος με τον Αντώνη και η Ζωή με τη Μιλένα χάρισαν στη χώρα μας δύο χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού. Θερμά συγχαρητήρια και στους τέσσερις λαμπρούς μας κωπηλάτες, μας έδωσαν μεγάλη χαρά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγχαρητήριες αναρτήσεις του πρωθυπουργού για τα χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία

«Τρίτωσε το καλό! Το ελληνικό δίδυμο της κωπηλασίας, στο βάθρο των Ολυμπιονικών. Συγχαρητήρια στον Πέτρο Γκαϊδατζή και τον Αντώνη Παπακωνσταντίνου για την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου!», αναφέρει ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, σε συγχαρητήρια ανάρτησή του για το χάλκινο των δύο αθλητών.

Σε ξεχωριστή ανάρτησή του για τις Κοντού – Φίτσιου αναφέρει: «Ακόμα ένα μετάλλιο για την ελληνική κωπηλασία! Θερμά συγχαρητήρια στη Μιλένα Κοντού και τη Ζωή Φίτσιου για το χάλκινο μετάλλιο!».

Συγχαρητήρια του Στ. Κασσελάκη για τα χάλκινα μετάλλια στην κωπηλασία

Συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές για τα δύο μετάλλια στην κωπηλασία απέστειλε μέσω των κοινωνικών δικτύων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

«Μέσα σε λίγα λεπτά δυο μετάλλια! Χάλκινο οι Αντώνης Παπακωνσταντίνου και Πέτρος Γκαϊδατζής στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και χάλκινο οι Μιλένα Κοντού και Ζωή Φίτσιου στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών. Η ελληνική κωπηλασία μάς κάνει υπερήφανους! Συγχαρητήρια!», έγραψε.

Συγχαρητήρια Ν. Δένδια για τα χάλκινα μετάλλια στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών ανδρών και γυναικών

Με αναρτήσεις του στον προσωπικό λογαριασμό του στο “Χ” ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας σχολίασε τις νέες επιτυχίες των Ελλήνων Ολυμπιονικών, αυτή τη φορά στην κωπηλασία , στην πρώτη συμμετοχή τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες.

Έγραψε σχετικά: «Ακόμη μία θέση στο βάθρο για Έλληνες αθλητές, στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι. Συγχαρητήρια στον Αντώνη Παπακωνσταντίνου και τον Πέτρο Γκαιδατζή για το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών, στην κωπηλασία».

Σε νεώτερη ανάρτηση του σχολίασε: «Νέα επιτυχία στην κωπηλασία με το χάλκινο μετάλλιο στον τελικό του διπλού σκιφ ελαφρών βαρών γυναικών. Συγχαρητήρια στη Μιλένα Κοντού και τη Ζωη Φίτσιου!»

 



zougla.gr