Αρχική Ελλάδα Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Στις 21:00 η σέντρα του αγώνα – Οι ενδεκάδες των δύο...

Παναθηναϊκός-Άγιαξ: Στις 21:00 η σέντρα του αγώνα – Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων

82
0


Στις 21:00 (Cosmote Sport 1) θα αρχίσει στο ΟΑΚΑ ο πρώτος αγώνας του Παναθηναϊκού με αντίπαλο τον Άγιαξ, για τον 30 προκριματικό γύρο του Europa League.

Oι «πράσινοι» σαφέστατα έχουν δύσκολο έργο απέναντι στον «Αίαντα» ωστόσο καλούνται να κάνουν την υπέρβαση απέναντι στους Ολλανδούς, προκειμένου να προκριθούν στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Ουρουγουανός τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ντιέγκο Αλόνσο αποφάσισε να παρατάξει απόψε ακριβώς την ίδια ενδεκάδα με το εκτός έδρας ματς κόντρα στην Μπότεφ, χωρίς να προχωρήσει σε καμία απολύτως διαφοροποίηση σε πρόσωπα και σχήμα.

Κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Ντραγκόφσκι, με τους Κώτσιρα και Μλαντένοβιτς στα άκρα και τους Ίνγκασον και Γεντβάι να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Στην μεσαία γραμμή θα ξεκινήσουν οι Αράο, Τσέριν και Μπακασέτας, με τους Μαντσίνι και Τζούρισιτς στις πτέρυγες και τον Γερεμέγεφ στην κορυφή της επίθεσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε σχέση με τους αγώνες κόντρα στην Μπότεφ είναι πλέον διαθέσιμος κι οι Ιωαννίδης ενώ επέστρεψαν οι Βιλένα και Σένκεφελντ. Εκτός έμεινε ο νεοαποκτηθείς Φίλιπ Μαξ που μετράει μόλις δύο προπονήσεις και θα υπολογίζεται μετά τη ρεβάνς στο Άμστερνταμ.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Τσέριν, Αράο, Μαντσίνι, Μπακασέτας, Τζούρισιτς, Γερεμέγεφ

Άγιαξ: Πάσβεερ, Ρένς, Σούταλο, Μπάας, Χάτο, Φλιτζ-Τζιμ, Χέντερσον, Τέιλορ, Μπέρχαους, Άκπομ, Φορμπς.





zougla.gr