Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ… Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ το ΘΥΡΟΦΡΑΓΜΑ της ΚΑΡΛΑΣ και ΡΙΧΝΕΙ...

ΝΕΚΡΑ ΨΑΡΙΑ… Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΟΥΡΕΤΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ το ΘΥΡΟΦΡΑΓΜΑ της ΚΑΡΛΑΣ και ΡΙΧΝΕΙ το ΜΠΑΛΑΚΙ στον ΟΛΒ!!

702
0

Σχετικά με τα νεκρά ψάρια στον Παγασητικό, ο κ. Κουρέτας ενημέρωσε πως ένα θυρόφραγμα από την λίμνη Κάρλα που άδειαζε το νερό δέχθηκε μεγάλες ποσότητες λόγω των πλημμυρών.

«Για να κλείσει το θυρόφραγμα έπρεπε να ολοκληρωθεί η διαδικασία της μεταφοράς του νερού, επειδή όμως υπάρχει το φαινόμενο αυτό η Περιφέρεια Θεσσαλίας ξεκινά την επιδιόρθωση του».

Μάλιστα ο κ. Κουρέτας ενημέρωσε πως άγνωστοι επιχείρησαν να «σπάσουν» το θυρόφραγμα με κίνδυνο να πλημμυρίσει και πάλι η περιοχή στο Στεφανοβίκειο.

Παράλληλα η Περιφέρεια Θεσσαλίας μετά το κλείσιμο του θυροφράγματος την Παρασκευή, προχωρά στην ταυτόχρονη αποκατάσταση του αντλιοστάσιου της Πέτρας που θα μεταφέρει σωστά το νερό στον ταμιευτήρα έτσι ώστε να υπάρχει ισορροπία.

Σχετικά με τα νεκρά ψάρια ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ενημέρωσε πως αν και είναι αρμοδιότητα του Οργανισμού Λιμένος Βόλου η Περιφέρεια θα συνδράμει για να μαζευτούν όλα τα νεκρά ψάρια και θα μεταφερθούν σε εταιρία καύσης.

«Θα χρειαστεί χρόνος, αυτό δεν γίνεται να ολοκληρωθεί σε μισή ώρα.

Όπως και η εγκυμοσύνη κρατά εννιά μήνες και η γυναίκα θα ήθελε να τελειώσει σε μία εβδομάδα, έτσι και η φύση έχει κάποιους κανόνες.

Έπρεπε να φύγουν τα νερά, να φτιαχτεί το αντλιοστάσιο και να κλείσει το θυρόφραγμα για να μην πλημμυρίσουμε ξανά», κατέληξε ο κ. Κουρέτας.

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΙΤΑ ΣΤΟ ΘΥΡΟΦΡΑΓΜΑ!! ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΛΥΣΗ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΚΟΥΡΕΤΑ!!!

ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΙΤΑ ΕΔΩ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ…