Αρχική Ελλάδα ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΛΑΟΣ και ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ την ΥΠΑΡΞΗ τους. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, η ΚΑΣΟΣ...

ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΣ ΛΑΟΣ και ΗΓΕΣΙΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ την ΥΠΑΡΞΗ τους. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, η ΚΑΣΟΣ ΚΕΙΤΑΙ ΜΑΚΡΑΝ

155
0

Τι είδους θανάσιμη παθητικότητα απέναντι στον αφανισμό είναι όλο αυτό;

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ Yoav Gallant> Η Hezbollah θα μπορούσε να κοστίσει ακριβά στους Λιβανέζους, «δεν μπορούν να φανταστούν τι μπορεί να συμβεί»

Ο αρχηγός του IDF Αντιστράτηγος Herzi Halevi, λέει ότι το Ισραήλ μπορεί να ξεκινήσει ταχεία απάντηση οπουδήποτε στην περιοχή εν μέσω απειλών επίθεσης από το Ιράν, πληρεξούσιους.

Ο Netanyahu με τη σειρά του λέει στους Ισραηλινούς «να παραμείνουν ήρεμοι και ψυχραιμότεροι»

Kάντε την αντίστοιχη προσομοίωση με την ελληνική πολιτική και στρατιωτική ηγεσία με νωπές τις μνήμες της Κάσου_η Κάσος κείται μακράν.

Τελικά τι απέγινε το Ιταλικό πλοίο; Θα βουλιάξει τα καλώδια της ηλεκτροσύνδεσης Κύπρου-Κρήτης ή μήπως η ιταλική εταιρία εγκατέλειψε για πάντα τη συμμετοχή της στο εγχείρημα;

Και οι δύο λαοί τώρα. Ο ισραηλινός και ο ελληνικός λαός. Οι Ισραηλινοί πολεμάνε σαν ήρωες πολλά μέτωπα ταυτόχρονα.

Οι Ελληνες ανακαλύπτουμε έντρομοι τις άδειες ξαπλώστρες καθώς τα έσοδα της “βιομηχανίας” τουρισμού καταγράφουν εντυπωσιακή βουτιά. Του χρόνου ο μόνος τουρίστας στη Μύκονο θα είναι ο Πέτρος Νάζος.

Αυτή τη στιγμή Ελλάδα δεν βρίσκεται σε πόλεμο με εξωτερικό εχθρό αλλά πως είναι δυνατόν να μην έχουμε κλείσει τουλάχιστον όλες τις τηλεοράσεις-καταγράφωντας μηδενική τηλεθέαση στα χυδαία κανάλια και ιστοτόπους τα οποία εξακολουθούν να προβάλουν δηλώσεις μελών του ιατρικού προσωπικού όπως ο Γκίκας Μαγιορκίνης ο οποίος συνυπογράφοντας τη γνωστή μελέτη συμμετείχε στη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού που προκαλεί την COVID-19.

Πως είναι δυνατόν οι απερίγραπτοι εμβολιασθέντες δημοσιογράφοι να μην ρωτάνε τους Μαγιορκίνηδες για τις παρενέργειες των εμβολίων ευθανασίας όταν στα διπλανά γραφεία βρίσκονται εμβολισθέντες συνάδελφοί τους οι οποίοι υποβάλλονται σε χημειοθεραπείες και είναι θέμα χρόνου ή τύχης να βρεθούν και οι ίδιοι στη θέση τους.

Ναι εκείνοι που φιλοξενούν ακόμη Μαγιορκίνηδες και Βασιλακόπουλους.

Τι είδους θανάσιμη παθητικότητα απέναντι στον αφανισμό είναι όλο αυτό;

Δεν θα μιλήσουμε για οξυδέρκεια, ευρηματικότητα, καινοτομία, ηρωισμό και ένα σωρό άλλες αρετές του εβραικού λαού.

Μιλάμε για την πρωτοφανή μαλθακότητα και ανοχή του ελληνικού λαού απέναντι στην προφανή επιχείρηση αφανισμού μας.

Δείτε πόσα πολεμικά μέτωπα έχει αυτή τη στιγμή ο ισραηλινός λαός την ώρα που ελληνική ηγεσία και ο λαός της παραδίδονται αμαχητί στους Τούρκους στη Κάσο (η ηγεσία) και στην επιστημονική τοξικότητα των Μαγιορκίναιδων (ο λαός).

Και όλο αυτό τη στιγμή που τελειώνουν τα λεφτά_τέρμα τα δίφραγκα με την κατάρρευση των εσόδων από τον τουρισμό να επιτυχύνει τη φτωχοποίηση.

Ο υπουργός Άμυνας του Ισραήλ λοιπόν, Yoav Gallant προειδοποίησε την Τετάρτη τον Λίβανο για επώδυνο τίμημα που θα πληρώσει εάν η Hezbollah επιχειρήσει να κάνει πράξη τις απειλές ότι θα απαντήσει βίαια κατά του Ισραήλ για τη δολοφονία ενός ανώτερου διοικητή της τρομοκρατικής ομάδας.

«Όπως έχουν τα πράγματα, ο αρχηγός της Hezbollah Hassan Nasrallah μπορεί να παρασύρει τον Λίβανο να πληρώσει εξαιρετικά βαριά τίμημα. Δεν μπορούν καν να φανταστούν τι μπορεί να συμβεί», είπε ο Gallant κατά τη διάρκεια επίσκεψης σε στρατεύματα της 646ης Ταξιαρχίας Εφέδρων Καταδρομέων.

«Αυτό μπορεί επίσης να επιδεινωθεί σε πόλεμο. Δεν είναι θεωρητικό, είναι πραγματικό», πρόσθεσε, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του.

Εν τω μεταξύ, ο πρωθυπουργός Benjamin Netanyahu προέτρεψε τους Ισραηλινούς να παραμείνουν ήρεμοι καθώς η Ιερουσαλήμ προετοιμάζεται για μια δυνητικά ξεχωριστή επίθεση από το Ιράν για τη δολοφονία του αρχηγού του πολιτικού γραφείου της  Ηamas, Ismail Haniyeh, στην Τεχεράνη.

«Συνεχίζουμε προς τη νίκη. Γνωρίζω ότι οι Ισραηλινοί πολίτες είναι σε εγρήγορση και σας ζητώ ένα πράγμα – μείνετε ήρεμοι και ψυχραιμικοί», είπε οNetanyahu κατά τη διάρκεια επίσκεψης στη βάση στρατολόγησης του στρατού Tel Hashomer, όπου συνάντησε στρατευμένους στο Τεθωρακισμένο Σώμα και στο Σώμα Μηχανικών Μάχης του Ισραηλινού Στρατού.

«Είμαστε προετοιμασμένοι τόσο για άμυνα όσο και για επίθεση, χτυπάμε τους εχθρούς μας και είμαστε επίσης αποφασισμένοι να αμυνθούμε», είπε στους στρατιώτες, σύμφωνα με δήλωση του γραφείου του.

Ο Netanyahu εξέφρασε την περηφάνια του για τους στρατιώτες, τόσο εκείνους στις εφεδρείες όσο και στον μόνιμο στρατό, αποκαλώντας τους «ραχοκοκαλιά του έθνους-backbone of the nation».

Μιλώντας στο προσωπικό της ισραηλινής Πολεμικής Αεροπορίας στην αεροπορική βάση Tel Nof , ο Αρχηγός του Επιτελείου της IDF, Αντιστράτηγος Herzi Halevi, είπε ότι το Ισραήλ βρίσκεται σε κατάσταση συναγερμού και θα είναι σε θέση να εξαπολύσει μια γρήγορη απάντηση σε οποιαδήποτε επίθεση.

«Θα ξέρουμε πώς να εξαπολύσουμε μια πολύ γρήγορη επίθεση οπουδήποτε στον Λίβανο, οπουδήποτε στη Γάζα, οπουδήποτε στη Μέση Ανατολή, υπέργεια και υπόγεια», είπε ο Halevi.

«Θα στείλουμε ένα πολύ σαφές μήνυμα στους εχθρούς μας, σε αυτούς που μας επιτίθενται, σε αυτούς που σε κάθε ομιλία τους μιλούν για το πώς επιδιώκουν να καταστρέψουν το κράτος του Ισραήλ. Θα τους χτυπήσουμε και θα συνεχίσουμε να γινόμαστε πιο δυνατοί», πρόσθεσε.

Αναφερόμενος στον ηγέτη της Hamas στη Γάζα, ο οποίος προήχθη σε επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της τρομοκρατικής οργάνωσης μετά τη δολοφονία της Haniyeh, ο Halevi ισχυρίστηκε ότι ο νέος τίτλος του Yahya Sinwar δεν θα εμπόδιζε το Ισραήλ να τον κυνηγήσει.

«Ο Yahya Sinwar έλαβε χθες νέο τίτλο, είναι ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου της Hamas. Αυτός ο πολιτικός τίτλος,  δεν θα τον απαλλάξει από το γεγονός ότι είναι ένας δολοφόνος που συμμετείχε σε ολόκληρο τον σχεδιασμό και την εκτέλεση αυτού που συνέβη στις 7 Οκτωβρίου», είπε ο αρχηγός του IDF.

«Ως εκ τούτου, η αλλαγή του ονόματός του, όχι μόνο δεν μας εμποδίζει να τον αναζητήσουμε, αλλά μας ωθεί και θα κάνουμε προσπάθεια να τον βρούμε, να του επιτεθούμε και να αναγκάσουμε τη Hamas να αντικαταστήσει τον επικεφαλής του πολιτικού γραφείου άλλη μια φορά», είπε.

Πότε είναι η τελευταία φορά που έχετε ακούσει κάτι ανάλογο από αρχηγό των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων ο οποίος ταυτόχρονα να κάνει πράξη τα λόγια του, όπως κάνουν οι Ισραηλινοί όλο αυτό το διάστημα.

Την ίδια στιγμή τόσο ο Ισραηλινός λαός όσο και ο ελληνικός λαός βρίσκονται στο στόχαστρο της γενοκτονίας μείωσης του δυτικού πληθυσμού με το επίκεντρο του στόχου να είναι η δυτική οικογένεια.

Η επιβίωση και των δύο λαών θα εξαρτηθεί από το εάν οι λαοί κάνουν πράξη τα λόγια της ιστορικής ηγέτιδας του Ισραήλ Golda Meir

-Θέλουν τον θάνατό μας. Κι εμείς θέλουμε να ζήσουμε!

Τα λόγια της γυναίκας-θρύλου του Ισραήλ είναι η μοναδική απάντηση στην ερήμωση του (κοστοβόρου) δυτικού πληθυσμού.