Αρχική Ελλάδα Έξαλλη η πρώην γυναίκα του Ralf Schumacher μετά την αποκάλυψη του ότι...

Έξαλλη η πρώην γυναίκα του Ralf Schumacher μετά την αποκάλυψη του ότι είναι gay – “Με χρησιμοποίησε”

92
0


Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Ο Ralf Schumacher αγωνίστηκε στη Formula 1 μεταξύ 1997-2007, κατακτώντας έξι νίκες σε γκραν πρι, ενώ αγωνιζόταν με τη Williams. Ωστόσο, ο Γερμανός επισκιάστηκε συχνά από τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αδελφό του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος κατέκτησε 91 εκπληκτικές νίκες στην 20ετή καριέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τότε ο Ralf Schumacher έχει γίνει γνωστός ως ειδήμονας της F1, κυρίως στο Sky Germany, και αποτελεί βασική φιγούρα στο paddock της F1 παίρνοντας συνεντεύξεις, μιλώντας με οδηγούς και μεταφέροντας το κλίμα, όσο πιο ζωηρά γίνεται σε κάθε GP.

Η εκρηκτική συνέντευξη της Cora Schumacher

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον περασμένο μήνα, ο Σουμάχερ αποκάλυψε στο Instagram ότι ήταν σε σχέση με έναν άνδρα, προκαλώντας την υποστήριξη πολλών οδηγών του παρελθόντος και του παρόντος, συμπεριλαμβανομένων των Λιούις Χάμιλτον και Σεμπάστιαν Φέτελ.

Τώρα, η πρώην σύντροφος του Schumacher, Brinkmann, μίλησε ανοιχτά για το δημόσιο coming out του πρώην συζύγου της, υπονοώντας ότι ο Γερμανός πάντα αρνιόταν ότι είχε αισθήματα για άνδρες. «Φυσικά και του μίλησα γι’ αυτό», είπε σε μια δακρύβρεχτη συνέντευξη στο Der Spiegel. «Αυτές οι φήμες γίνονταν όλο και χειρότερες με τα χρόνια. Ως αποτέλεσμα, φυσικά ένιωθα όλο και περισσότερο διχασμένη, επειδή δεν ήξερα πλέον αν το μυαλό μου με κοροϊδεύει. Αλλά ο Ralf ήταν πάντα ο πιο σημαντικός σύμβουλός μου. Τον εμπιστευόμουν τυφλά. Και γι’ αυτό, ο λόγος του ήταν ο νόμος μου». Το ζευγάρι ήταν παντρεμένο από το 2001 μέχρι το διαζύγιό τους το 2015, και η Brinkmann έχει τώρα προτείνει ότι θα προτιμούσε να το είχε μάθει από τον πρώην οδηγό της F1 πριν από την ανάρτησή του στο Instagram, υποστηρίζοντας ότι την αιφνιδίασε.

«Αλλά πώς πρέπει να αντιμετωπίσω το γεγονός ότι ο Ραλφ δεν μου μίλησε ποτέ προσωπικά για αυτό το θέμα. Η δημόσια αποκάλυψη του ήταν μια μαχαιριά στην καρδιά για μένα. Επειδή ένα coming out επηρεάζει πάντα τους γύρω σου, συμπεριλαμβανομένης της πρώην συζύγου με την οποία έχεις παιδί. Και ναι, θα ήθελα ο Ralf να με είχε συμπεριλάβει ή τουλάχιστον να μου το είχε πει. Θα το έβλεπα αυτό ως ένδειξη σεβασμού. Αντ’ αυτού, έμαθα για το coming out του από τα μέσα ενημέρωσης. Νιώθω ότι με χρησιμοποιούν», παραδέχτηκε. «Μου στέρησαν τα καλύτερά μου χρόνια. Και το πιο σημαντικό: με αγαπούσε ποτέ πραγματικά;»



zougla.gr