Αρχική Ελλάδα Η στιγμή που σκοπευτής εξουδετερώνει τον δράστη της επίθεσης εναντίον του Τραμπ

Η στιγμή που σκοπευτής εξουδετερώνει τον δράστη της επίθεσης εναντίον του Τραμπ

59
0


Ο Ρεπουμπλικάνος πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, βγήκε από το νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε κατά τη διάρκεια προεκλογικής εκδήλωσης στην πολιτεία Πενσιλβάνια το Σάββατο, 13 Ιουλίου. Ο Τραμπ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με τραύμα στο δεξί αυτί, από σφαίρα που τον χτύπησε ξυστά.

Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης, που δείχνει έναν σκοπευτή της μυστικής υπηρεσίας των ΗΠΑ να πυροβολεί επανειλημμένα προς την κατεύθυνση του δράστη, ο οποίος όπως ανακοινώθηκε «εξουδετερώθηκε» επιτόπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ένα άλλο βίντεο, του οποίου όμως η αξιοπιστία δεν έχει επιβεβαιωθεί, φαίνεται να δείχνει τον δράστη να κείτεται νεκρός πάνω στην οροφή που είχε ανέβει για να έχει καθαρή οπτική στο σημείο που πραγματοποιούταν η προεκλογική ομιλία του Τραμπ.

Κόκκινη κουκίδα: Η οροφή που είχε ανέβει ο δράστης – Κόκκινο ορθογώνιο: Το σημείο όπου λάμβανε χώρα η προεκλογική ομιλία του Τραμπ

Το Sky News εντόπισε την εν λόγω οροφή, όπου με εναέρια πλάνα βιντεοσκόπησε και φωτογράφισε αυτό που φαίνεται να είναι η σορός του άνδρα και το όπλο που χρησιμοποίησε για την επίθεση.

Το Sky News απέφυγε την καθαρή απεικόνιση του άψυχου σώματος του δράστη.



zougla.gr