Αρχική Ελλάδα SOS με τις παράνομες χωματερές στη Σταμάτα

SOS με τις παράνομες χωματερές στη Σταμάτα

30
0


Η πρόσφατη μεγάλη φωτιά στη Σταμάτα ήταν τελικά μία… προδιαγεγραμμένη εξέλιξη, καθώς εκτός από τους διάσπαρτους σκουπιδότοπους επιπλέον «φιλοξενεί» και παράνομες χωματερές, που παραπέμπουν σε μία τριτοκοσμική κατάσταση.

Η «Ζούγκλα» δημοσιεύει αποκαλυπτικές φωτογραφίες από τις παράνομες χωματερές που βρίσκονται στην περιοχή της Σταμάτας, οι οποίες συνιστούν δημόσιο κίνδυνο τόσο για την υγεία των πολιτών και το περιβάλλον, όσο και σοβαρό κίνδυνο για την πρόκληση επικίνδυνων πυρκαγιών, όπως ήταν αυτή που ξέσπασε την Κυριακή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Μέσα στις χωματερές θα βρει κανείς όχι μόνο σκουπίδια αλλά και μπάζα, χώμα και πέτρες που ρίχνουν μέσα επιτήδειοι. Επίσης, όπως θα δείτε από τις φωτογραφίες, υπάρχουν κουφάρια και σκελετοί νεκρών ζώων.

Θα αναρωτιούνται οι πολίτες αν αυτή η απαράδεκτη κατάσταση έχει απασχολήσει σοβαρά τη δημοτική αρχή Διονύσου αλλά και την Περιφέρεια Αττικής, καθώς όπως γνωρίζουμε έχουν διαβιβαστεί οι καταγγελίες, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια ουσιαστική ενέργεια για να λυθεί το πρόβλημα.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες και βίντεο:

Επίσης δείτε τι αναφέρει για την απαράδεκτη κατάσταση με τα σκουπίδια ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Διονύσου Δημήτρης Πιτιανούδης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΑΝΕΚΔΟΤΟ
Επόμενο άρθρο«Ποιητών Κατάλογος» από το βιβλίο του Δημήτρη Λιαντίνη «Τα Ελληνικά»