Αρχική Ελλάδα SEAJETS: ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΤΑ το ΓΡΑΦΕΙΟ και ΦΤΑΝΕΙΣ στον ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ σου ΜΕΧΡΙ...

SEAJETS: ΦΕΥΓΕΙΣ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΤΑ το ΓΡΑΦΕΙΟ και ΦΤΑΝΕΙΣ στον ΠΡΟΟΡΙΣΜΟ σου ΜΕΧΡΙ να ΠΕΙΣ ΚΥΜΙΝΟ

37
0

Διανύουμε τον δεύτερο μήνα του καλοκαιριού και αρκετοί αναζητούν τον προορισμό που θα περάσουν τις φετινές τους διακοπές τους.

Μετά, όμως και την ανακοίνωση των βαθμών των Πανελληνίων εξετάσεων, χιλιάδες μαθητές θέλουν να χαλαρώσουν από την άγχος και την πίεση των προηγούμενων ημερών, περνώντας ξέγνοιαστες στιγμές με την παρέα τους.

Εκτός από την επιλογή του προορισμού, το ζητούμενο των διακοπών είναι η άνεση και η πολυτέλεια.

Άλλωστε, είναι η μοναδική περίοδος του χρόνου, που θέλουμε να αφήσουμε πίσω μας το στρες και την ρουτίνα της καθημερινότητας.

Να δροσιστούμε, κάνοντας βουτιές στις παραλίες και να να πίνουμε απολαυστικά κοκτέιλ τα βράδια, χορεύοντας σε ξέφρενους ρυθμούς, ώστε να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας.

Αν θες και συ, λοιπόν, να είσαι jet, αποζητώντας ασφάλεια, ασύγκριτη ταχύτητα, μοναδική άνεση και πολυτέλεια για να φθάσεις στον προορισμό σου, δεν έχεις παρά να ταξιδέψεις με την SΕAJETS!

Χάρη στον μεγαλύτερο στόλο ταχύπλοων παγκοσμίως σε 50 προορισμούς του Αιγαίου, αναμένεται να φθάσεις στο αγαπημένο σου νησί μέσω του Champion Jet 1 μέχρι να πεις…κύμινο.

Τώρα με το νέο απογευματινό δρομολόγιο (16:00 μ.μ.) της SEAJETS από τον Πειραιά, φεύγεις κατευθείαν μετά το γραφείο και είσαι:

Σύρο σε 2.20’

Μύκονο σε 3.00’

Πάρο σε 3.55’

Νάξο σε 4.35’

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις:

www.seajets.com

210 710 7 710 και στον ταξιδιωτικό σας πράκτορα.

Προηγούμενο άρθροΜπάιντεν: Η οικογένειά του τον προτρέπει να μην αποσύρει την υποψηφιότητά του
Επόμενο άρθροBOΛΟΣ… ΕΜΕΙΝΕΣ στο ΔΡΟΜΟ από ΛΑΣΤΙΧΟ; ΜΟΝΟ ο ΖΑΚΗΣ σε ΣΩΖΕΙ!! 6938-298955 (ΦΩΤΟ)