Αρχική Ελλάδα Στο σκοτάδι για 4η ημέρα η πλατεία Ελευθερίας στην παραλία Ελευσίνας

Στο σκοτάδι για 4η ημέρα η πλατεία Ελευθερίας στην παραλία Ελευσίνας

61
0


Ρεπορτάζ: Κώστας Μιλόβας

Στο απόλυτο σκοτάδι βυθίστηκαν για ακόμα μια φορά οι δύο κεντρικοί κοινόχρηστοι χώροι της παραλίας Ελευσίνας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συγκεκριμένα, από τη συμβολή των οδών Νικολαΐδου και Κανελλοπούλου έως την οδό Κανελλοπούλου και Σαλαμίνος, στο σκοτάδι παραμένει η μεγαλύτερη παραλιακή για 4η ημέρα. Όπως μπορείτε να δείτε, η πλατεία Ελευθερίας γεμάτη κόσμο και μικρά παιδιά για ακόμα μία ημέρα βρίσκεται χωρίς να φωτίζεται μιας και οι στύλοι φωτισμού είναι σβηστοί.

Για ακόμη μια φορά τόσο οι δημότες της πόλης όσο και οι επισκέπτες που έρχονται για μία ανάσα δροσιάς στην παραλία αντικρύζουν το απόκοσμο σκοτάδι. Για το άλυτο εδώ και ημέρες πρόβλημα υπήρξαν έντονες διαμαρτυρίες προς την δημοτική διοίκηση Γεωργόπουλου προκαλώντας τους αρμόδιους να ενδιαφερθούν άμεσα για την αποκατάσταση της βλάβης στην περιοχή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πλήρης αδιαφορία από τους αρμόδιους

Δυστυχώς έως και σήμερα κανείς από τους αρμόδιους αντιδημάρχους δεν ενδιαφέρθηκε προκειμένου να φωτιστούν και πάλι οι χώροι ειδικά η πλατεία Ελευθερίας την οποία λόγω του καλοκαιριού επισκέπτονται δεκάδες δημότες, επισκέπτες και μικρά παιδιά για να ψυχαγωγηθούν.

Οι κάτοικοι ζητούν επιτακτικά την επίλυση του προβλήματος σημειώνοντας πως η απουσία φωτισμού οδηγεί στην εγκατάλειψη και την απαξίωση του χώρου..

Και ειδικά αυτή την περίοδο, ο φωτισμός είναι απαραίτητος.

Επισημαίνουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα το Τμήμα Ηλεκτρολόγων του δήμου Ελευσίνας διαπίστωσε παραβίαση στο κεντρικό πίνακα ηλεκτροδότησης όπου βρίσκονται οι διακόπτες φωτισμού οι οποίοι ήταν κατεβασμένοι…



zougla.gr