Αρχική Ελλάδα Νέες φωτογραφίες από τη «Νάνσυ» του κυκλώματος εκβιαστών

Νέες φωτογραφίες από τη «Νάνσυ» του κυκλώματος εκβιαστών

279
0


Συνεχίζεται η απολογία της περιβόητης Κ.A., του «εγκεφάλου» της σπείρας των εκβιαστών, η οποία αποσπούσε από επιχειρηματίες τεράστια χρηματικά ποσά. Η 43χρονη, γνωστή ως «Νάνσυ», στις συναντήσεις της ήταν πάντα περιποιημένη, φορούσε ακριβά ρούχα, πανάκριβα ρολόγια και κοσμήματα και μιλούσε με πολύ επιτηδευμένο ύφος.

Κατά τις έρευνες στο σπίτι της βρέθηκαν περίπου 25 ρολόγια, τα περισσότερα από ακριβές μάρκες. Το ένα μάλιστα ήταν Rolex που κοστίζει κοντά στις 7.000 ευρώ. Την ώρα της σύλληψής της, είχε στην κατοχή της το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ, χωρισμένα σε φακέλους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Ζούγκλα» φέρνει στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες της Κ.Α., που αντιμετωπίζει σωρεία κατηγοριών για κακουργήματα και πλημμελήματα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «Νάνσυ» κατηγορείται, μαζί με ακόμα πέντε άτομα – μέλη του κυκλώματος που δρούσε στην Αθήνα και άλλες περιοχές, για τον εκβιασμό ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης. Η «συμμορία» ζητούσε χρήματα προκειμένου οι επιχειρηματίες να γλιτώνουν τη βεβαίωση παραβάσεων από τη δημοτική αστυνομία. Οι έξι κατηγορούμενοι φέρονται να είχαν αρχηγικό ρόλο στο κύκλωμα.

Την Τετάρτη, 10 Ιουλίου, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων είχαν οδηγηθεί για να απολογηθούν οχτώ από τους κατηγορούμενους. Στο τέλος της διαδικασίας, προφυλακίστηκαν δύο από αυτούς (δύο γυναίκες), οι οποίοι είχαν ρόλο «υπαρχηγού». Οι υπόλοιποι έξι αφέθηκαν ελεύθεροι, με την επιβολή των περιοριστικών όρων της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και της εμφάνισης σε αστυνομικό τμήμα.

Οι κατηγορούμενοι είναι αντιμέτωποι με επτά κακουργήματα και δύο πλημμελήματα, που, μεταξύ άλλων, αφορούν συγκρότηση και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, εκβίαση με απειλή και βλάβη επιχείρησης κατά επάγγελμα από κοινού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, δωροληψία υπαλλήλου κατ’ επάγγελμα κατ’ εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση για ποσό άνω των 120.000 ευρώ.

Περισσότερα σε λίγο…



zougla.gr