Αρχική Ελλάδα Δήμος Διονύσου: Μία ακόμη επικίνδυνη χωματερή επί της λεωφόρου Ανοίξεως και Μυρτιάς

Δήμος Διονύσου: Μία ακόμη επικίνδυνη χωματερή επί της λεωφόρου Ανοίξεως και Μυρτιάς

32
0


Εδώ και 10 ημέρες, σε ακόμη μία ιδιότυπη χωματερή του Δήμου Διονύσου στη γωνία ακριβώς της λεωφόρου Ανοίξεως με τη Μυρτιάς, ούτε καν 100 μέτρα από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ (πρώην ΔΕΗ) στην Άνοιξη, και μέσα στον οικοδομικό ιστό, συσσωρεύονταν σκουπίδια με εύφλεκτα υλικά, στρώματα, κλαδιά από πεύκα και λοφίσκοι από ξερά χόρτα, με δεκάδες μαύρες σακούλες να συνοδεύουν το ρυπαρό αυτό τοπίο. Μία βόμβα μολότοφ ακριβώς δίπλα από τα αλσύλλια, με πεύκα δεξιά και αριστερά, όπου οι πευκοβελόνες έχουν σχηματίσει στρώμα τουλάχιστον είκοσι πόντων.

Παρά τις οχλήσεις, ο Δήμος αδιαφόρησε. Μη νομίζετε ότι είναι η μοναδική μίνι χωματερή στην περιοχή. Ούτε 100 μέτρα δεξιότερα, στη γωνία Αγίων Θεοδώρων και Ρόδων, άλλη μία χωματερή έχει δημιουργηθεί, άλλος ένας σκουπιδότοπος έχει σχηματιστεί, με εύφλεκτα υλικά και απίστευτη δυσωδία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όμως ακόμη και επί της λεωφόρου Ανοίξεως, η οποία μόνο κατ’ όνομα είναι λεωφόρος, για να ικανοποιούνται τα μικρομέγαλα αντανακλαστικά της τοπικής αυτοδιοίκησης, αλλά και από το εκκλησάκι των Αγίων Θεοδώρων μέχρι τις εγκαταστάσεις της ΔΕΔΔΗΕ, δεξιά και αριστερά του οδοστρώματος λόφοι από ξερά κλαδιά, σκουπίδια, κάδοι που ξεχειλίζουν, πραγματικές ωρολογιακές βόμβες, δίπλα από τα σπίτια των ανθρώπων.

Δεν είναι η πρώτη ούτε και η τελευταία φορά που θα ασχοληθούμε με την κα δήμαρχο. Το μόνο που έχουμε να της υπενθυμίσουμε είναι ότι στο τέλος αυτής της ιστορίας υπάρχουν και ποινικές ευθύνες.

Δείτε τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ



zougla.gr

Προηγούμενο άρθρο«My Penguin Friend»: Η αληθινή ιστορία της φιλίας ενός ψαρά και ενός πιγκουίνου
Επόμενο άρθροΟι «Όρνιθες» σε σκηνοθεσία Άρη Μπινιάρη με τους Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο και Γιώργο Χρυσοστόμου πετούν σε όλη την Ελλάδα