Αρχική Ελλάδα Αγελάδες είχαν… σεξουαλικές διαθέσεις μπροστά στη Βασίλισσα Καμίλα

Αγελάδες είχαν… σεξουαλικές διαθέσεις μπροστά στη Βασίλισσα Καμίλα

77
0


Ένα πραγματικά αστείο περιστατικό συνέβη κατά την επίσκεψη του Βασιλιά Καρόλου και της Βασίλισσας Καμίλα στο Τζέρσεϊ των Αγγλονορμανδικών Νήσων στη Μάγχη.

Το εν λόγω συμβάν μάλιστα έκανε τη Βασίλισσα Καμίλα να ξεσπάσει σε δυνατά γέλια, μη μπορώντας να κρατηθεί βλέποντας δύο αγελάδες να έχει καβαλήσει η μία την άλλη, με προφανή σεξουαλική διάθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 77χρονη Βασίλισσα έσκυψε να χαϊδέψει το ένα από τα ζώα, που βρίσκονταν σε μαντρί κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης, όταν έξαφνα η μια αγελάδα καβάλησε την  άλλη…

Αρχικά η Καμίλα ένιωσε έντονη αμηχανία, ωστόσο στη συνέχεια ξέσπασε σε τρανταχτά γέλια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Από την πλευρά του, ο Βασιλιάς Κάρολος προσπαθούσε να παρακολουθεί σοβαρός το συμβάν, αλλά όπως αναφέρουν άτομα που βρέθηκαν μπροστά στο σκηνικό, τον είδαν επίσης να χαμογελάει.

Οι συγκεκριμένες αγελάδες ανήκουν σε ένα κοπάδι που προσφέρθηκε ως δώρο στο βασιλικό ζεύγος.

Ο Κάρολος και η Καμίλα βρίσκονταν μαζί, όταν τους παρουσιάστηκε επίσημα το κοπάδι των επτά αγελάδων το οποίο έλαβαν ως δώρο.

Η εκδήλωση αυτή ήταν μέρος της τελετής υποδοχής του Βασιλιά και της Βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, οι οποίοι πραγματοποιούν διήμερη επίσκεψη στα Νησιά της Μάγχης για πρώτη φορά από το 2012.



zougla.gr