Αρχική Κεντρική Ελλάδα ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ η ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ – ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ το...

ΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΚΕ η ΓΕΦΥΡΑ ΑΛΛΗΣ ΜΕΡΙΑΣ – ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ το ΑΦΕΝΤΙΚΟ της ΜΕΤΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΜΠΕΟΣ

235
0

Με αποκλειστική χορηγία του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου της Mytilineos Energy & Metals, Ευάγγελου Μυτιληναίου κατασκευάστηκε η ολοκαίνουργια γέφυρα στην Άλλη Μεριά, αποτελώντας το πρώτο μόνιμο έργο που υλοποιήθηκε μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τον Βόλο, πέρυσι τον Σεπτέμβριο.

Η περιοχή της Άλλης Μεριάς ήταν από τις πληγείσες περιοχές, με την προηγούμενη γέφυρα να καταστρέφεται και ουσιαστικά να αφήνει αποκλεισμένους τους κατοίκους σε μια τόσο δύσκολη χρονική στιγμή.

Ο Ευάγγελος Μυτιληναίος ήταν εκείνος που ανέλαβε να χρηματοδοτήσει τη μελέτη και την κατασκευή της νέας γέφυρας, λύνοντας ουσιαστικά το πρόβλημα και προσφέροντας ασφάλεια στις μετακινήσεις των κατοίκων.

 

Ο Δήμαρχος Βόλου ευχαρίστησε τόσο τον κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο όσο και τον Γενικό Διευθυντή της ΜΕΤΚΑ κ. Γιώργο Οικονόμου για τη συμβολή τους αυτή στην κοινωνία του Βόλου και τους απένειμε τιμητικές πλακέτες.

Ιδιαίτερα συγκινημένος ο κ. Γιώργος Οικονόμου, ευχαρίστησε την κοινωνία του Βόλου για τη συνεισφορά της στην ανάπτυξη της ΜΕΤΚΑ , όλα αυτά τα χρόνια και εξέφρασε την επιθυμία του κ. Ευάγγελου Μυτιληναίου να είναι κι αυτός παρών σήμερα στα εγκαίνια της γέφυρας όμως επαγγελματικοί λόγοι τον κράτησαν μακριά.

«Σήμερα θα ερχόταν ο κ. Μυτιληναίος αλλά την περασμένη εβδομάδα ήταν στη Φλωρεντία, προχθές έγινε η αλλαγή του ονόματος προκειμένου να εισέλθει η εταιρεία στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου.

Ήρθα όμως εδώ ως εκπρόσωπός του να ευχαριστήσω και εκ  μέρους του την κοινωνία του Βόλου, που  βοηθάει πάρα πολύ μετέχοντας με πάρα πολλούς εργαζόμενους σε αυτό το εργοστάσιο, το οποίο έχει ιδρυθεί το 1963 κι  έχει πάνω από 400 εργαζόμενους εξειδικευμένους.

 

Τα προϊόντα μας, που είναι 100 εξαγωγικά πηγαίνουν στη Γερμανία, στην Αμερική, τη Γαλλία.

Επειδή υπάρχουν οι γεωπολιτικές εξελίξεις στην Ουκρανία, προβαίνουμε στην ίδρυση ενός νέου εργοστασίου στη Βιομηχανική Περιοχή Βόλου και θα προχωρήσουμε υπερδιπλασιάζοντας την παραγωγή μας», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Οικονόμου.

Στην τελετή των εγκαινίων, κάτοικοι της περιοχής δεν έκρυβαν την χαρά και την ικανοποίησή τους για την κατασκευή της νέας γέφυρας, με τον κ. Οικονόμου να δέχεται από πολλούς ιδιαίτερες ευχαριστίες.