Αρχική Ελλάδα Bike Shed Moto Show 2024 – Μια εντυπωσιακή έκθεση για custom μοτοσυκλέτες

Bike Shed Moto Show 2024 – Μια εντυπωσιακή έκθεση για custom μοτοσυκλέτες

99
0


Για άλλη μια φορά το Bike Shed Moto Show, η μεγαλύτερη ανεξάρτητη έκθεση custom μοτοσυκλετών στην Ευρώπη, έδειξε γιατί έχει κερδίσει τη φήμη μιας εκδήλωσης πέντε αστέρων.

Το Bike Shed Moto Show 2024 πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 24-25 Μαϊου, στο Tobacco Dock στο Λονδίνο, το φετινό θέμα «Common Ground» είχε σκοπό να τιμήσει όλες τις κατηγορίες custom μοτοσυκλετών ανεξαρτήτως του στυλ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η εκδήλωση είναι μια έκθεση για custom μοτοσυκλέτες άλλα και την κοινότητα που έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτές. Οι οικοδεσπότες Vikki και Dutch κατάφεραν να διοργανώσουν μια εκδήλωση με εκατοντάδες μοτοσυκλέτες, μπύρες και μπέργκερ.

Οι περσότερες καθιερωμένες εκδηλώσεις για custom μοτοσυκλέτες τείνουν να έχουν μια συγκεκριμένη ατμόσφαιρα, κάποιες είναι “άγριες” και ορισμένες άλλες είναι άψυχες εμπορικές εκθέσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ουσία του Bike Shed και της ετήσιας έκθεσής είναι η εξής: «Αφήστε τις διαφορές σας στην πόρτα και γίνετε μέλος ενός πλήθους ανθρώπων που αγαπούν απλώς τις μοτοσυκλέτες και την κουλτούρα της μοτοσυκλέτας, σε όμορφο περιβάλλον, με υπέροχο φαγητό, ζωντανή μουσική, πολλά μπαρ, σαλόνια, ψώνια και διασκέδαση. Ένα Σαββατοκύριακο, 500 Εκθέτες, με 300 Custom Μοτοσυκλέτς, 9 μπαρ, 5 συγκροτήματα, 19 πάγκους για φαγητό και ποτό, 8 ShedTalks, 5 μπαρμπέρηδες, 16 ειδικούς για τατουάζ και πολλά άλλα, σε έναν εκπληκτικό χώρο με ιστορία 200 ετών που υποστηρίζεται από 7 μεγάλες μάρκες …και 20.000 πλατιά χαμόγελα.»

Οι μεγάλοι χορηγοί του Bike Shed Moto Show 2024 έδειξαν πόσο σημαντική είναι η  σκηνή των custom μοτοσυκλετών, για τη βιομηχανία, με την LiveWire, BMW Motorrad, Alpinestars, Norton, Royal Enfield και Scrambler Ducati, να ενισχύουν με την παρουσία τους την εκδήλωση.



zougla.gr