Αρχική Ελλάδα Σαρώνει στις ψηφιακές πλατφόρμες και τα ραδιόφωνα η Ήβη Αδάμου με το...

Σαρώνει στις ψηφιακές πλατφόρμες και τα ραδιόφωνα η Ήβη Αδάμου με το τραγούδι «Είπες»

33
0


Όλη η Ελλάδα τραγουδάει από την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του το «Είπες» της Ήβης Αδάμου, το οποίο σκαρφάλωσε ήδη στο #1 του επίσημου Ifpi Air Play Chart!

To τραγούδι «Είπες», έγινε viral πριν καλά καλά κυκλοφορήσει, αφού από τη στιγμή που δημοσιεύτηκε στα social media το teaser συγκέντρωσε αμέσως το ενδιαφέρον του κοινού προκαλώντας κυριολεκτικά χαμό σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες, μετρώντας μέχρι στιγμής 2.900.000 Spotify streams, 5.000.000 Youtube views και 7.000 video sounds on Tik Tok!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συνταγή της επιτυχίας!

Πού οφείλεται η σαρωτική αυτή επιτυχία του τραγουδιού; Από που να αρχίσουμε…

Αρχικά από τον ρυθμό του. Η ανεβαστική uptempo ρούμπα, με Balkan στοιχεία σε… τραβάει από τις πρώτες νότες και σε κάνει να θέλεις να χορέψεις όπου κι αν βρίσκεσαι: Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στο γραφείο ή ακόμα και στο σουπερμάρκετ…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη συνέχεια είναι το εντυπωσιακό music video του Γιάννη Παπαδάκου, το οποίο είναι γεμάτο με χρώμα, fashion εμφανίσεις και γρήγορες εναλλαγές, ενώ η ίδια η Ήβη Αδάμου εμφανίζεται πιο σαγηνευτική από ποτέ!

Δείτε το βίντεο κλιπ:

Και φυσικά οι στίχοι! Πράγματα που όλοι έχουμε σκεφτεί κι έχουμε πει σε ανθρώπους που «Είπαν» μεγάλα λόγια και στη συνέχεια εξαφανίστηκαν. Αυτό το συναίσθημα ο Μιχάλης Κουινέλης το έκανε τραγούδι και έκανε χιλιάδες ανθρώπους να ταυτιστούν!

Ο ύμνος του φετινού καλοκαιριού είναι εδώ και ακούγεται δυνατά!

Έπειτα  από μια πολύ πετυχημένη σειρά sold out συναυλιών στην Τουρκία, που έκανε ακόμα και τους Τούρκους να ανεβαίνουν στα τραπέζια και να χορεύουν στίχους που… δεν καταλάβαιναν, η Ήβη Αδάμου ξεκίνησε την καλοκαιρινή περιοδεία της και υπόσχεται βραδιές μοναδικές, με κέφι, διασκέδαση και πολύ χορό κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό!

Το ταξίδι της Ήβης Αδάμου θα περιλαμβάνει σταθμούς σε Ελλάδα, Κύπρο, Τουρκία και Ευρώπη, ενώ η αρχή θα έγινε από την Αττάλεια.

Εσείς, θα λείψετε από το πιο διασκεδαστικό πάρτι του καλοκαιριού;

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΗ συμμετοχή της Voge στο Hellas Rally Raid 2024
Επόμενο άρθροΠοιοι ήταν οι Άγιοι Λεόντιος,Υπάτιος και Θεόδουλος που τιμούνται σήμερα