Αρχική Ελλάδα Ομολόγησε ο δράστης του φονικού στις φυλακές Κορυδαλλού

Ομολόγησε ο δράστης του φονικού στις φυλακές Κορυδαλλού

31
0


Λίγες ώρες μετά την φονική συμπλοκή στις φυλακές Κορυδαλλού, όπου έχασε την ζωή του ο Αλφόνσο Ντόσι, σύμφωνα με πληροφορίες, ένας συμπατριώτης του ομολόγησε ότι αυτός ήταν που του έκοψε το νήμα της ζωής, με ένα αιχμηρό αντικείμενο στην 4η πτέρυγα του σωφρονιστικού καταστήματος.

Πρόκειται για έναν 42χρονο, ο οποίος είναι γνωστός με το παρατσούκλι «Νίκο», με τον οποίο το θύμα είχε αποδράσει το 2018 από το πλοίο στον Πειραιά. Ο καθ’ ομολογίαν δράστης ήταν έγκλειστος, καθώς το 2011 είχε εκτελέσει συμβόλαιο θανάτου, κατ’ εντολήν Έλληνα ποινικού, σε βάρος ομοεθνή του στην Πελοπόννησο. Τη στιγμή μάλιστα του φόνου, το θύμα ήταν μαζί με το μόλις 2 ετών παιδί του, το οποίο ο Αλβανός εκτελεστής, δεν είχε διστάσει να δολοφονήσει κόβοντας του τον λαιμό με μαχαίρι. Ο 42χρονος ομολόγησε ότι ήταν αυτός που τραυμάτισε και τον άλλο έγκλειστο των φυλακών, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, θύτης και θύμα τσακώθηκαν για την… θερμοκρασία του κλιματιστικού, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Η κατάληξη ήταν τραγική, καθώς ο δράστης σκότωσε τελικά τον συγκρατούμενό του με ένα κουζινομάχαιρο.

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρήκαν και το όπλο του εγκλήματος, το κουζινομάχαιρο με το οποίο πραγματοποιήθηκε η δολοφονία.

Ο δράστης της δολοφονίας

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το θύμα της δολοφονίας, Άλφονς Ντότσι

Ο τραυματίας από τη συμπλοκή, Άλτιν Βόκρρι, ο οποίος νοσηλεύεται στο «Θριάσιο»

 



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΓράμμα του Κάφκα, στο οποίο λέει σε ένα φίλο του ότι δεν μπορεί πλέον να γράφει, βγαίνει σε δημοπρασία
Επόμενο άρθροΛήμνος: Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε λουόμενους