Αρχική Ελλάδα Κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ

Κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ

40
0


Στον εισαγγελέα προκειμένου να απολογηθεί οδηγήθηκε το πρωί της Τετάρτης, 26 Ιουνίου, ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ Νίκος Κοντορούσης, που κατηγορείται για την κακοποίηση της συντρόφου του.

Ο Κοντορούσης, εκτός από την 30χρονη καταγγέλλουσα (δημοσιογράφο στο επάγγελμα), κακοποιούσε και την πρώην σύζυγό του και μητέρα των δύο παιδιών του, την οποία οι αστυνομικοί κάλεσαν για να καταθέσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, το βράδυ της Κυριακής, 23 Ιουνίου, μετά τον ξυλοδαρμό της 30χρονης συντρόφου του, απείλησε και την πρώην σύζυγό του, λέγοντάς της «θα σε θάψω ζωντανή». Η ίδια πηγή αναφέρει πως, προφανώς, προχώρησε σε αυτή την ενέργεια διότι έμαθε ότι οι δύο γυναίκες ήρθαν σε επικοινωνία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δημοσιογράφος του ΑΝΤ1 ανέφερε σχετικά: «Η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου έχει καταθέσει ξυλοδαρμούς, απειλές και έχει αποδείξεις και στοιχεία. Μάλιστα, την Κυριακή το βράδυ που συνέβη ο ξυλοδαρμός της συναδέλφου, όταν έφυγε ο δράστης από το σπίτι, φαίνεται να πήγε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου και να την απείλησε. Η φράση ήταν “θα σε θάψω ζωντανή”. Ενδεχομένως, η εν διαστάσει σύζυγος να μίλησε με το θύμα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σημειώνεται πως η 30χρονη δημοσιογράφος ζήτησε από την αστυνομία την εγκατάσταση panic button, αίτημα το οποίο έγινε αποδεκτό.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χρονικό

Ο άγριος ξυλοδαρμός της 30χρονης δημοσιογράφου που οδήγησε στην καταγγελία και τη σύλληψη του Κοντορούση έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο κέντρο της Αθήνας, την Κυριακή.

Τη Δευτέρα, πήγε για επανεξέταση στο νοσοκομείο και το πρωί της Τρίτης κατέθεσε μήνυση στο τμήμα ενδοοικογενειακής βίας της Ομόνοιας, σε βάρος του δημοσιογράφου. Το μεσημέρι της Τρίτης ο δημοσιογράφος συνελήφθη στην περιοχή του Πειραιά και οδηγήθηκε στα κρατητήρια, ενώ σήμερα αναμένεται να απολογηθεί. Ο δημοσιογράφος αρνείται όλες τις κατηγορίες.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΠώς ο Τζο και η Τζιλ Μπάιντεν έβγαλαν μυθικά κέρδη από το σπίτι τους στο Ντέλαγουερ με απανωτούς δανεισμούς
Επόμενο άρθροΟ τραγουδοποιός και ερμηνευτής Στέλιος Κουκέλης στον πολυχώρο τέχνης Galerie Δημιουργών