Αρχική Ελλάδα «Αυγή»: Το τελευταίο πρωτοσέλιδο της καθημερινής έκδοσης

«Αυγή»: Το τελευταίο πρωτοσέλιδο της καθημερινής έκδοσης

20
0


Το τελευταίο πρωτοσέλιδο της καθημερινής έκδοσης της «Αυγής» κυκλοφορεί σήμερα, Τετάρτη 26 Ιουνίου, έπειτα από το ξαφνικό τέλος που σήμανε η απόφαση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη. Οι εργαζόμενοι της εφημερίδας αποφάσισαν το βράδυ της Τρίτης να τυπώσουν ένα απεργιακό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας υπό τον τίτλο: «Η Αριστερά χωρίς φωνή».

Στο σκίτσο που εμπεριέχεται στο τελευταίο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας, αναπαρίσταται ένας άνθρωπος να κόβει το κλαδί στο οποίο στέκεται και από πάνω γράφει «Αριστερά χωρίς φωνή», ενώ στα δεξιά υπάρχει η ανακοίνωση των εργαζομένων του εντύπου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

24ωρη απεργία στην «Αυγή» προκήρυξε η ΕΣΗΕΑ

Σε ανακοίνωσή της, η ΕΣΗΕΑ αναφέρεται στην 24ωρη απεργία στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα της «Αυγής»:

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ, έπειτα από την αιφνιδιαστική απόφαση του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ να αναστείλει τη λειτουργία του ημερησίου φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ», αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 6 π.μ. της Τετάρτης, 26 Ιουνίου έως τις 6 π.μ. της Πέμπτης, 27 Ιουνίου 2024 στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ» και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα Δ.Σ. ζητούν να ανακληθεί άμεσα η απόφαση για αναστολή έκδοσης του ημερησίου φύλλου της εφημερίδας «Η ΑΥΓΗ» και να ξεκινήσει διαβούλευση του ΣΥΡΙΖΑ με τα σωματεία των εργαζομένων στην εφημερίδα, προκειμένου να συζητηθούν τα εργασιακά θέματα που αφορούν στους εργαζομένους δημοσιογράφους, διοικητικούς και τεχνικούς Τύπου στην εφημερίδα και την ιστοσελίδα.



zougla.gr

Προηγούμενο άρθροΤζούλιαν Ασάνζ: Το τέλος ενός δικαστικού αγώνα 14 ετών
Επόμενο άρθροΕργαζόμενοι συνταξιούχοι: Η κυβέρνηση πήρε πίσω την κατάφωρη αδικία, αλλά όχι τα προβλήματα που προκάλεσε