Αρχική Ελλάδα Αμοργός: Δραματική έκκληση της συντρόφου του αγνοούμενου 57χρονου Αμερικανού

Αμοργός: Δραματική έκκληση της συντρόφου του αγνοούμενου 57χρονου Αμερικανού

171
0


Δεύτερη μέρα ερευνών για την εύρεση του Αμερικανού συνταξιούχου, χωρίς ακόμα να έχει βρεθεί κάποιο στοιχείο, με τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν για θετική εξέλιξη. Ο Eric Albert Calibet αγνοείται από το μεσημέρι της Τρίτης 11/6.  Να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη εξαφάνιση τουρίστα μέσα σε λίγες μέρες, ενώ έχουν προηγηθεί μία στη Σύμη και μία  στη Σάμο.

Ο Αμερικανός πήγε για πεζοπορία με έναν φίλο του στο μονοπάτι της Αμοργού. Είχαν συνεννοηθεί να βρεθούν σε ένα συγκεκριμένο σημείο μετά το πέρας της πεζοπορίας. Αυτό που έντονα προβληματίζει, είναι ότι γνώριζε πολύ καλά την περιοχή και δεν υπάρχει καμία απάντηση στις κλήσεις προς τα δύο κινητά τηλέφωνα του συνταξιούχου Αμερικανού

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στη  «Ζούγκλα» μίλησε σήμερα Πέμπτη 13/6  η Αντιδήμαρχος Τουρισμού και Κοινωνικής Πρόνοιας της Αμοργού, κ. Δεσποτίδου για την εξέλιξη των ερευνών:

«Οι έρευνες συνεχίζονται και με εναέρια μέσα και με πλωτά  μέσα από τη θάλασσα. Έχουν έρθει και δυνάμεις από τα γύρω νησιά και συνεχίζουν τις έρευνες.  Ακόμη δεν έχει βρεθεί κάτι. Οι πληροφορίες είναι οι γνωστές, δηλαδή ότι τον είδαν γύρω στις 10 το πρωί στον Ασφοδίλι. Μετά από εκεί και πέρα, δεν υπάρχει κανένα ίχνος. Ελπίζουμε, αλλά το θέμα είναι ότι περνάνε οι ώρες πλέον.  Έχει πάρα πολύ ζέστη και κάπου να είναι χτυπημένος, κάτι να έχει τώρα πως θα είναι … Απλά το περίεργο είναι, ότι είναι γνώστης της διαδρομής. Το έχει κάνει τόσες φορές. Το ενδεχόμενο σενάριο είναι να έχει πάθει κάτι τύπου καρδιακή προσβολή ή κάτι τέτοιο. Δηλαδή κάτι άλλο δεν… Να έχει πέσει κάπου παραλιακά εκεί στα βράχια κάτω,  εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα».

Η ανάρτηση του δήμου Αμοργού για τον 59χρονο αγνοούμενο

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ανάρτηση της συντρόφου του

Σε σελίδα στο Facebook για την Αμοργό, η σύντροφος του Αμερικανού έχει κάνει ανάρτηση το μεσημέρι της Τετάρτης 12/6 , στην οποία ζητά από τον κόσμο πληροφορίες.

Η ανάρτηση γράφει: «Γεια σας, θα έχετε δει στις ειδήσεις ότι ψάχνουμε για τον σύντροφό μου που έφυγε για πεζοπορία χθες, περίπου στις 7 το πρωί. Πήγαινε από την Αιγιάλη στα Κατάπολα. Τον είδαν στη Χώρα. Αγνοείται ακόμη. Μπορεί να δείτε ελικόπτερα σε λίγες ώρες και ομάδες με διασώστες στη στεριά. Αν τον έχετε δει, σας παρακαλώ στείλτε μου ένα μήνυμα. Σας ευχαριστώ».

 

 



zougla.gr