Αρχική Κεντρική Ελλάδα KOΠΑΝΑΣ-ΤΖΟΥΝΗΣ: ΕΡΓΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ για το ΝΕΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ στη...

KOΠΑΝΑΣ-ΤΖΟΥΝΗΣ: ΕΡΓΟ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ των ΟΜΒΡΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ για το ΝΕΟ ΚΥΚΛΙΚΟ ΚΟΜΒΟ στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ

198
0

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ, με θέμα την κατασκευή του νέου κυκλικού κόμβου στην διασταύρωση των οδών  Ελ. Βενιζέλου και Δοξοπούλου στη Νέα Ιωνία, με την συμμετοχή του προέδρου της ΔΕΥΑΜΒ, Αργύρη Κοπάνα, του αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Βιώσιμης Κινητικότητας, Θέμη Τζούνη και των υπηρεσιακών παραγόντων Δημήτρη Κουτσιφέλη, γεν. Διευθυντή και Στέφανου Καταρτζή, διευθυντή νέων υποδομών από την πλευρά της ΔΕΥΑΜΒ, και του Κων/νου Καραγιάννη, αν. προισταμένου τμήματος κυκλοφορίας και συγκοινωνιών Δνσης Βιώσιμης Κινητικότητας.

Στη σύσκεψη συζητήθηκαν οι τελευταίες τεχνικές λεπτομέρειες πρίν από την έναρξη εκτέλεσης του έργου κατασκευής συστήματος απορροής ομβρίων υδάτων του νέου κυκλικού κόμβου και επέκτασης του δικτύου ομβρίων υδάτων στην περιοχή.

“Με το έργο αυτό θα διαχειριστούμε τα όμβρια νερά γύρωθεν του κυκλικού κόμβου, αλλά και θα διευθετηθούν προβλήματα, που προέκυπταν ύστερα από έντονες βροχοπτώσεις στην ευρύτερη περιοχή”, σημείωσαν ο πρόεδρος της Δευαμβ και ο αντιδήμαρχος πολεοδομίας.