Αρχική Ελλάδα ΗΡΩ ΣΑΪΑ – Η ΦΙΝΕΤΣΑΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ με BLACK &...

ΗΡΩ ΣΑΪΑ – Η ΦΙΝΕΤΣΑΤΗ ΣΥΖΥΓΟΣ του ΣΤΑΥΡΟΥ ΞΑΡΧΑΚΟΥ με BLACK & WHITE LOOK

122
0

Η λαμπερή βραδιά και τα δύο κομψά σύνολα που επέλεξε η σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου.

Ο Σταύρος Ξαρχάκος παρουσίασε στο Θέατρο Άλσος 4 Έλληνες συνθέτες τους οποίους ξεχώρισε για το ταλέντο, την πορεία και το έργο τους και τους παρουσίασε στο κοινό επιθυμώντας να αναδείξει το νέο κύμα καλλιτεχνών.

Και οι τέσσερις είναι χρόνια μουσικοί συνοδοιπόροι του Σταύρου Ξαρχάκου, αφού μαζί έχουν δώσει μοναδικές παραστάσεις, και έκαστος είναι με μεγάλες σημαντικές συνεργασίες, σπουδές, δισκογραφία και βραβεύσεις:

Ο Νεοκλής Νεοφυτίδης στο πιάνο, ο Αλέξανδρος Καψοκαβάδης στην κιθάρα και το λάουτο, ο Ηρακλής Ζάκκας στο μπουζούκι και πολλά παραδοσιακά όργανα και ο Βασίλης Δρογκάρης στο ακορντεόν.

“Εδώ και καιρό έχω την επιθυμία να προτείνω και να στηρίξω όσο μπορώ, συνθέτες των οποίων τα τραγούδια αξίζουν της προσοχής μας.

Την πρώτη χρονιά ξεκινάω με τέσσερις μουσικούς-συνθέτες με τους οποίους έχω τη χαρά εδώ και κάποια χρόνια να συμπράττουμε σχεδόν σε όλες μου τις συναυλίες: τον Βασίλη Δρογκάρη, τον Ηρακλή Ζάκκα, τον Αλέξανδρο Καψοκαβάδη και τον Νεοκλή Νεοφυτίδη, η μουσική των οποίων χαρακτηρίζεται από ιδιαίτερη ευαισθησία και μελωδικότητα” δήλωσε ο Σταύρος Ξαρχάκος.

Ηρώ Σαΐα: H φινετσάτη σύζυγος του Σταύρου Ξαρχάκου με black & white look

Aπό το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει η σύζυγός του, Ηρώ Σαΐα, η οποία μάγεψε το κοινό για ακόμη μία φορά με την χαρακτηριστική φωνή της.

Για την λαμπερή βραδιά, η καλλιτέχνιδα φόρεσε ένα λευκό στράπλες φόρεμα που άφηνε ακάλυπτους τους ώμους και αγκαλιάζει αρμονικά το υπόλοιπο σώμα.

Το φωτεινό λευκό φόρεμα ταιριάζει με την επιδερμίδα της συζύγου του Σταύρου Ξαρχάκου, ενώ είναι το ιδανικό fashion item για την μετάβαση στην άνοιξη.

ηρω_φορεμα

Η Ηρώ Σαΐα επέλεξε να εμφανιστεί, επίσης, με ένα σατέν παντελόνι σε μαύρη απόχρωση που είχε στο πάνω μέρος διακοσμητικά κουμπιά.

Το κομψό κομμάτι της μόδας συνδυάστηκε με ένα λευκό πουκάμισο σε μίνιμαλ αισθητική δημιουργώντας το απόλυτο black & white look.

ηρω_σαια