Αρχική Οικονομία Τοποθέτησαν τσίγκο αντί για τέντες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

Τοποθέτησαν τσίγκο αντί για τέντες σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας

65
0



Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023, 14:44

Zougla Newsroom 

Η γυναίκα-συνώνυμο της κοσμικής ζωής της Αθήνας, η πάλαι ποτέ θρυλική περσόνα του Κολωνακίου, η γνωστή Ματούλα, σε προχωρημένη ηλικία πια και με προβλήματα υγείας, προχωρά σε μια καταγγελία που αφορά διαμέρισμα στο κέντρο της  Αθήνας.

Συγκεκριμένα, όπως περιγράφει, στην πολυκατοικία που βρίσκεται στην οδό Κότσικα 1 και Μαυρομματαίων στο Πεδίον του Άρεως, ο ιδιοκτήτης του 4ου ορόφου αντί για τέντα στο μπαλκόνι έχει βάλει… τσίγκο !

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να αναπτύσσονται πολύ υψηλές θερμοκρασίες οι οποίες επηρεάζουν το διαμέρισμα του 5ου ορόφου όπου διαμένει η Ματούλα.

Σύμφωνα με την ίδια δεν μπορεί να σταθεί στο μπαλκόνι της αφού η ζέστη αντανακλά και κάνει την ατμόσφαιρα ανυπόφορη. Η ίδια μάλιστα έχει και πνευμονολογικά προβλήματα κάτι που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο.

Το επίμαχο διαμέρισμα που έχει τσίγκο αντί για τέντες ενοικιάζεται ως Rbnb ενώ ιδιοκτήτης του είναι ένας δικηγόρος. Η Ματούλα ζητά να απομακρυνθεί άμεσα αυτή η παράνομη και αυθαίρετη κατασκευή άμεσα πριν να είναι πολύ αργά για την ίδια. 

 


Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιουλίου 2023, 14:46



Zougla.gr