Αρχική Οικονομία Το… φορητό σούπερ μάρκετ ναρκωτικών και ο σκύλος συντροφιάς

Το… φορητό σούπερ μάρκετ ναρκωτικών και ο σκύλος συντροφιάς

77
0



Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, 07:13

Zougla Newsroom

Ήταν ένα φορητό… σούπερ μάρκετ ναρκωτικών που μόλις είχε φύγει από ένα πάρτι σε βίλα του Καπανδριτίου. Ο λόγος για έναν 28χρονο που εντοπίστηκε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στην περιοχή των Αφιδνών από αστυνομικούς της Άμεσης Δράσης. Νόμιζε ότι ο δρόμος ήταν πίστα αγώνων και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς με το αυτοκίνητο του. Τελικά, οι αστυνομικοί κατάφεραν να σταματήσουν το όχημα αλλά ο νεαρός ήταν ατίθασος. Όπως κατέθεσαν, τους έβριζε, τους χτυπούσε με χέρια και με πόδια και γενικότερα έδειχνε εκτός εαυτού. Ο λόγος αποκαλύφθηκε λίγο αργότερα όταν έγινε σωματικός έλεγχος και στο εσώρουχο του βρέθηκαν κρυμμένα όλων των ειδών τα ναρκωτικά αλλά και μια ζυγαριά ακριβείας. Τελικά, μέσα στα σακουλάκια που είχε πάνω του βρέθηκαν χάπια έκστασι, κοκαΐνη, MDMA και κάνναβη. Ο 28χρονος οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ωρωπού και νόμιζε ότι τα μπλεξίματα με τον νόμο είχαν τελειώσει και τώρα πια τον λόγο θα είχε ο εισαγγελέας ο οποίος θα του ασκούσε ποινική δίωξη. Όμως δεν είχε υπολογίσει την επιμονή των αστυνομικών που θεώρησαν ότι ο νεαρός, εκτός από τα ναρκωτικά που είχε πάνω του, ήταν πολύ πιθανό να είχε και κάποιον χώρο «καβάντζα». Και τελικά είχαν δίκιο… 

Ο 28χρονος έμενε σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή της Καισαριανής μαζί με ένα ζευγάρι το οποίο, όπως υποστήριξε, «του είχε παραχωρήσει ένα δωμάτιο». Σε έρευνα που έγινε στον συγκεκριμένο χώρο του 28χρονου ανακαλύφθηκε το δεύτερο σούπερ μάρκετ ναρκωτικών. Ποσότητες ναρκωτικών, χαπιών, σύνεργα για το ζύγισμα τους, ένα πιστόλι κρότου και πολλά αλλα. Όσον αφορά το ζευγάρι αρνήθηκε ότι γνώριζε για την ύπαρξη των ναρκωτικών και του όπλου στο δωμάτιο του 28χρονου. Ωστόσο, στους χώρους όπου κινούνταν ο 28χρονος και η 25χρονη φίλη του όπου και να κοιτούσε κανείς, έβρισκε ναρκωτικά. Σε βάρος των τριών σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα.  

Συνολικά κατασχέθηκαν «322,2 γραμμ. κάνναβης, 289,5 γραμμ. κοκαΐνης, 490,2 γραμμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 155 ναρκωτικά δισκία και 679,4 γραμμ. ΜDMA». 

Όμως κατά την διαρκεια της επιχείρησης υπήρξε και ένα απρόοπτο. Ο 28χρονος είχε έναν σκύλο για συντροφιά. Aν έμενε στο διαμέρισμα ήταν σίγουρο ότι κανείς δεν θα μπορούσε να τον φροντίσει καθώς ο νεαρός αλλά και το ζευγάρι ήταν πολύ πιθανό να κάνουν μέρες ή και μήνες να επιστρέψουν, λόγω του μέτρου της προφυλάκισης που ήταν πιθανό να τους επιβληθεί. Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού κατάφεραν και βρήκαν κάποιο συγγενικό πρόσωπο του 28χρονου και αφού του εξήγησαν περί τίνος πρόκειται, τους περίμεναν μέχρι να έρθουν και να παραλάβουν το σκυλάκι καθώς σε αντίθετη περίπτωση θα ήταν πολύ πιθανό να πεθάνει είτε από ασιτία είτε από δίψα.   


Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023, 07:18



Zougla.gr