Αρχική Ελλάδα Νέο Lada Vesta Aura – Η στιγμή που ο Ρώσος υπουργός προσπαθεί...

Νέο Lada Vesta Aura – Η στιγμή που ο Ρώσος υπουργός προσπαθεί να βάλει το αμάξι μπροστά και αυτό αρνείται

115
0



Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023, 12:30

Επιμέλεια: Γιώργος Παλληκάρης

Η Ρωσία μετά την εισβολή της στην Ουκρανία, έχει πει αντίο σχεδόν σε όλες τις μη εγχώριες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Η χώρα φυσικά δεν έμεινε ούτε με σταυρωμένα χέρια ούτε από αυτοκίνητα, καθώς γρήγορα έβαλε μπροστά τη γραμμή παραγωγής στα παλιά της εργοστάσια και με σύμμαχο την Κίνα, ξεκίνησε να παράγει ξανά οχήματα.

Πριν μερικές ημέρες λοιπόν, πραγματοποιήθηκε  παρουσίαση εγχώριου αυτοκινήτου, του νέου Lada Vesta Aura. Μία παρουσίαση που όπως φαντάζεστε έπρεπε να πάει τέλεια για όλους τους λόγους και κυρίως επειδή ήταν καλεσμένοι δεκάδες δημοσιογράφοι να καλύψουν το θέμα και να δείξουν πως η Ρωσία τα καταφέρνει και μόνη της. Καλεσμένος και ο υπουργός Οικονομικών της χώρας ο οποίος μπήκε στο αυτοκίνητο και δοκίμασε να το βάλει μπροστά.

Το αυτοκίνητο όμως δεν ξεκίνησε και η αμηχανία ήταν έκδηλη, με τους διοργανωτές να ανοίγουν το καπό για να δουν τί συνέβη και φυσικά να προλάβουν ένα μεγαλειώδες φιάσκο. Τελικά η αιτία ήταν πολύ απλή, καθώς το κιβώτιο ταχυτήτων (αυτόματο), δεν είχε τον επιλογέα στη θέση «P». Μόλις τον άλλαξαν θέση, το αυτοκίνητο ξεκίνησε κανονικά και οι πάντες πήραν πάλι ανάσα με αρκετά γέλια να ακούγονται από τη μεριά των δημοσιογράφων.

 

 

Για τα τυπικά να αναφέρουμε πως το νέο Lada Vesta Aura εξοπλίζεται με κινητήρα 1.8λτ. αυτόματο κιβώτιο και έχει τιμή λίγο πάνω από 20.000 ευρώ.

 


Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 23 Ιουνίου 2023, 12:30



Zougla.gr